HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Ja i Chavez smo tu vec duze vreme i cekamo do 10 . Samo da javim .

2. БОНД ЈЕ СТИГО !

3. Sad čekaj Dušana.

4. IV
    ЛАГ : Nimitz /
    КРАЈИШНИЦИ : Звездале / службени резултат 1-0
    Елементи : Kompaund /
    Обилић : Арчери /
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај /

Док смо још млади молим вас .....

5. tu sam ja vi kasnite 3 sata i sad mi trebamo da izgubimo službenim ccc

6. Jeste li tu da odigramo ili ne?

7. Ko kaze da vi treba da izgubite sluzbenim? Odlazemo za sutra, Bond je bilo do malopre ali ima da uci pa je otisao...

8. Ja sam sutra preko dana u školi, mogu tek od 8 sati da igram.

9. Evo dao sam predlog na HBSV temi koji glasi:

Da svaka ekipa moze, ali i ne mora da ima zamenu. Da prijavi tu izmenu da se zna ko je. Nije obavezno da postoji zamena, jer ima par ekipa koji uvek mogu da se organizuju (kao npr КРАЈИШНИЦИ :) Dakle ako neki igrac nije u mogucnosti da igra, ovaj drugi poziva zamenu i igra on umesto ovog iz prvobitne postave. Mislim da se moze skupiti jedno 4,5 solidnih igraca koji bi mogli da konkurisu za izmene, a mislim da nam vise i ne treba.

10. Da dodam na predlog i da se ukida odlaganje mečeva.

11. Ja ne znam sta da kazem , samo se jebeno delimo , i ta reprezentacija , zasto se ne da sansa svim igracima , svi treba podjednako da se zabavimo , a i potrudimo .

12. Ja ne znam sta da kazem , samo se jebeno delimo , i ta reprezentacija , zasto se ne da sansa svim igracima , svi treba podjednako da se zabavimo , a i potrudimo .

Šansa je pružena, to što neki nisu sposobni da je iskoriste niko nije kriv. Svi su mogli lagano da uđu u reprezentaciju dok je jedini uslov bio da se pobedi Džanki ali se nikome nije sviđala ideja, ko vas jebe sad.

13. Da dodam na predlog i da se ukida odlaganje mečeva.

Apsolutno se slazem.

14. Xela ja tad nisam mogo , drugo sam sebi dajes za pravo neku vlast kao sto rece Chavez .

15. Nisam sam sebi dao pravo, to pravo su mi pružili Laki i Madafaka.

16. I tamo sam napisao: janpi da bude naša zamena jer nikako da se sastavimo dub i ja.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.