HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Ма боли мене курац за трола јебеног.

Ајде да играмо мало да се издувам

2. kad god uđem u sobu igra se 2 minuta a četuje 5 smorilo brate ako igramo igramo idite na vukajlijin čet ako vam se četuje

I to pokušavam da kažem sve vreme.

3. I to pokušavam da kažem sve vreme.

Pre par dana si dobio šifru, koliko vremena si ti pokušavao da to kažeš majke ti?

Ксела(1994-2011)

4. skurdi tebi bas ne polazi za rukom da iskazes tacno ono sto mislis :D

5. Ovim je dokazao da je najveci car ovde . Seljak veseljak se valjda nece uvrediti sto sam njegovu poziciju doveo u pitanje .
    http://vukajlija.com/forum/teme/21383?strana=44#post_1103802

6. sto jes jes, kizo uspio da nas nasmije u ovim teskim trenutcima

7. Pre par dana si dobio šifru, koliko vremena si ti pokušavao da to kažeš majke ti?

Ovih par dana, pošto u početku su me kikovali kao ludi i pričali da sam trol a ja sam samo hteo tužna muzika u pozadini da igram Heksbol... I onda kad sam konačno počeo da igram ovi zaluđuju po ceo dan sa nekim trolovima. kraj tužne muzike Khm.

8. Пето коло лиге се игра у суботу 19.03.2011.
    Термин за одигравање је од 19:00 до 23:00.Наравно , постоји и споразумна опција да се два тима нађу и одиграју пре овог термина ако им не одговара ,али утакмице се не могу играти после 23:00.
    Одлагања нема.
    Ако се један тим појави комплетан у термину одигравања а други не дође или дође само један играч , тим који се појавио комплетан добија службаним.
    Ако се оба тима који могу да играју појаве некомплетни или уопште се не појаве добијају казнене бодове.

Парови петог кола су :

V
    Пропали сношај : ЛАГ
    Арчери : Wihnehwotumeprobraborzakduei
    Kompaund : Обилић
    Звездале : Елементи
    Nimitz : КРАЈИШНИЦИ

9. Laki, imaš poruku u vezi utakmice...

10. чек да ти бацим пасс на пвт па уђите у собу ВукАјлија

11. Компаунд - Обилић / 1-5 (Јабучило 1г , Србин 1389 4г , Лаки 1г)

12. bisoker , cavez kad cemo igrati?

13. dzanki madafaka recite kad oćete

14. @Jorgan
    Pitao me je sunshine za termin sutra u 6 (moze i posle valjda) prosledio sam poruku Chavezu .
    EDIT: Evo i odgovora njegovog :

Igram predstavu oko 7 ili 8, ne znam tacno.. Javim ti da li je tada ili ako moze u 5, pod uslovom da igram u 7, jer moram da se spremam.

15. Ајмо хекс, ал прво одо да кењам

16. sto se mene tice vi javite kad vama odgovara, ja mislim da cemo mi moci

17. Душане1001ноћ, кад ћемо?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.