U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ма боли мене курац за трола јебеног.
Ајде да играмо мало да се издувам
I to pokušavam da kažem sve vreme.
Pre par dana si dobio šifru, koliko vremena si ti pokušavao da to kažeš majke ti?
Ксела(1994-2011)
skurdi tebi bas ne polazi za rukom da iskazes tacno ono sto mislis :D
Ovim je dokazao da je najveci car ovde . Seljak veseljak se valjda nece uvrediti sto sam njegovu poziciju doveo u pitanje .
http://vukajlija.com/forum/teme/21383?strana=44#post_1103802
sto jes jes, kizo uspio da nas nasmije u ovim teskim trenutcima
Ovih par dana, pošto u početku su me kikovali kao ludi i pričali da sam trol a ja sam samo hteo tužna muzika u pozadini da igram Heksbol... I onda kad sam konačno počeo da igram ovi zaluđuju po ceo dan sa nekim trolovima. kraj tužne muzike Khm.
Пето коло лиге се игра у суботу 19.03.2011.
Термин за одигравање је од 19:00 до 23:00.Наравно , постоји и споразумна опција да се два тима нађу и одиграју пре овог термина ако им не одговара ,али утакмице се не могу играти после 23:00.
Одлагања нема.
Ако се један тим појави комплетан у термину одигравања а други не дође или дође само један играч , тим који се појавио комплетан добија службаним.
Ако се оба тима који могу да играју појаве некомплетни или уопште се не појаве добијају казнене бодове.
Парови петог кола су :
Пропали сношај : ЛАГ
Арчери : Wihnehwotumeprobraborzakduei
Kompaund : Обилић
Звездале : Елементи
Nimitz : КРАЈИШНИЦИ
Laki, imaš poruku u vezi utakmice...
Evo nas Laki
чек да ти бацим пасс на пвт па уђите у собу ВукАјлија
ok
Компаунд - Обилић / 1-5 (Јабучило 1г , Србин 1389 4г , Лаки 1г)
bisoker , cavez kad cemo igrati?
dzanki madafaka recite kad oćete
@Jorgan
Pitao me je sunshine za termin sutra u 6 (moze i posle valjda) prosledio sam poruku Chavezu .
EDIT: Evo i odgovora njegovog :
Ајмо хекс, ал прво одо да кењам
i operi ruke :)
sto se mene tice vi javite kad vama odgovara, ja mislim da cemo mi moci
Душане1001ноћ, кад ћемо?