Prijava

Ма боли мене курац за трола јебеног.

Ајде да играмо мало да се издувам

kad god uđem u sobu igra se 2 minuta a četuje 5 smorilo brate ako igramo igramo idite na vukajlijin čet ako vam se četuje

I to pokušavam da kažem sve vreme.

I to pokušavam da kažem sve vreme.

Pre par dana si dobio šifru, koliko vremena si ti pokušavao da to kažeš majke ti?

Ксела(1994-2011)

skurdi tebi bas ne polazi za rukom da iskazes tacno ono sto mislis :D

Ovim je dokazao da je najveci car ovde . Seljak veseljak se valjda nece uvrediti sto sam njegovu poziciju doveo u pitanje .
http://vukajlija.com/forum/teme/21383?strana=44#post_1103802

sto jes jes, kizo uspio da nas nasmije u ovim teskim trenutcima

Pre par dana si dobio šifru, koliko vremena si ti pokušavao da to kažeš majke ti?

Ovih par dana, pošto u početku su me kikovali kao ludi i pričali da sam trol a ja sam samo hteo tužna muzika u pozadini da igram Heksbol... I onda kad sam konačno počeo da igram ovi zaluđuju po ceo dan sa nekim trolovima. kraj tužne muzike Khm.

Пето коло лиге се игра у суботу 19.03.2011.
Термин за одигравање је од 19:00 до 23:00.Наравно , постоји и споразумна опција да се два тима нађу и одиграју пре овог термина ако им не одговара ,али утакмице се не могу играти после 23:00.
Одлагања нема.
Ако се један тим појави комплетан у термину одигравања а други не дође или дође само један играч , тим који се појавио комплетан добија службаним.
Ако се оба тима који могу да играју појаве некомплетни или уопште се не појаве добијају казнене бодове.

Парови петог кола су :

V
Пропали сношај : ЛАГ
Арчери : Wihnehwotumeprobraborzakduei
Kompaund : Обилић
Звездале : Елементи
Nimitz : КРАЈИШНИЦИ

Laki, imaš poruku u vezi utakmice...

чек да ти бацим пасс на пвт па уђите у собу ВукАјлија

Компаунд - Обилић / 1-5 (Јабучило 1г , Србин 1389 4г , Лаки 1г)

bisoker , cavez kad cemo igrati?

dzanki madafaka recite kad oćete

@Jorgan
Pitao me je sunshine za termin sutra u 6 (moze i posle valjda) prosledio sam poruku Chavezu .
EDIT: Evo i odgovora njegovog :

Igram predstavu oko 7 ili 8, ne znam tacno.. Javim ti da li je tada ili ako moze u 5, pod uslovom da igram u 7, jer moram da se spremam.

Ајмо хекс, ал прво одо да кењам

sto se mene tice vi javite kad vama odgovara, ja mislim da cemo mi moci

Душане1001ноћ, кад ћемо?