HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Nimitz : КРАЈИШНИЦИ 1 : 3 / 2 gola Jorgandzija, 1 gol sunshine.

NEXT PLEASE :)

2. Е јебига ,а ја се понадао...... :))

3. Meni hugochavez javio da moze oko 6-7, sto ce reci izmedju 6 i 7. Jel ima sanse da se nasi protivnici skupe u tom periodu?

4. Сремски само се појавите овде обоје и оставите постове у исто време да знамо да сте дошли , добијате службеним ако се појавите јер Звездале има међусобне проблеме у тиму , неће да играју до полусезоне, хахаха......тако да ....само се појавуте и постујте....

5. Pa evo, tu mi je saigrac, sad smo se culi preko poruka. Nije problem da napise ovde nesto ali bi mi bilo mnogo bolje da igramo, iskreno.

6. Ево ту сам и ја. Јебеш ово ми оћемо да играмо, не да добијамо за зеленим столом:)

Едит: шта је ово, ми све изгубили нешто службеним резултатом?

7. Да ,али они неће да играју , не подносе се, шта да им радиш :)) , следеће коло се исто овако лепо окупите да ћете играти....добили сте службеним..

V
    Пропали сношај : ЛАГ /
    Арчери : Wihnehwotumeprobraborzakduei /
    Kompaund : Обилић / 1-5 (Јабучило 1г , Србин 1389 4г , Лаки 1г )
    Звездале : Елементи / службени резултат 0-1
    Nimitz : КРАЈИШНИЦИ / 1-3 (Јорганџија 2г , Саншајн 1г)

---------------

Још два меча су на програму.ЛАГ није у потпуности објавио да се повлачи тако да им се даје шанса да се појаве и одиграју.

8. И да , ко је дао гол за Нимиц?Треба да се направи и листа стрелаца , додељује се златна копачка на крају ... :))

9. Sto se mene tice, ja bih da mi odigramo ako se ovi protivnici jednog dana pomire a do tad neka stoji sluzbeni.

10. Нема од тога ништа , они ће од полусезоне да се раздвоје и оду у друге тимове , или ће неко да оде а неко да дође у њихов тим.

11. ja sam sam sebi dao gol, hahahahaha tako da upisi mi jos jedan gol :D

12. Да ,али они неће да играју , не подносе се, шта да им радиш

c.
    nije istina da se ne podnosimo :D
    a da necemo da igramo, to stoji.

13. још Ђанке и Кселић па да играте..............а ако не дођу http://www.dramabutton.com/ buhahaaha

14. a jeste vidli nove dudlove...

15. kolo je do 23 pa ima vremena...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.