Сремски само се појавите овде обоје и оставите постове у исто време да знамо да сте дошли , добијате службеним ако се појавите јер Звездале има међусобне проблеме у тиму , неће да играју до полусезоне, хахаха......тако да ....само се појавуте и постујте....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://www.haxball.com/?roomid=b858c432bdacaa11d7b5ae4734226e54f9d1d6b09bb51ef51a175d5ecb5af632&pass=1
Pass je prezime igrača sa mog avatara.
Nimitz : КРАЈИШНИЦИ 1 : 3 / 2 gola Jorgandzija, 1 gol sunshine.
NEXT PLEASE :)
Е јебига ,а ја се понадао...... :))
Meni hugochavez javio da moze oko 6-7, sto ce reci izmedju 6 i 7. Jel ima sanse da se nasi protivnici skupe u tom periodu?
Сремски само се појавите овде обоје и оставите постове у исто време да знамо да сте дошли , добијате службеним ако се појавите јер Звездале има међусобне проблеме у тиму , неће да играју до полусезоне, хахаха......тако да ....само се појавуте и постујте....
Pa evo, tu mi je saigrac, sad smo se culi preko poruka. Nije problem da napise ovde nesto ali bi mi bilo mnogo bolje da igramo, iskreno.
Ево ту сам и ја. Јебеш ово ми оћемо да играмо, не да добијамо за зеленим столом:)
Едит: шта је ово, ми све изгубили нешто службеним резултатом?
Да ,али они неће да играју , не подносе се, шта да им радиш :)) , следеће коло се исто овако лепо окупите да ћете играти....добили сте службеним..
Пропали сношај : ЛАГ /
Арчери : Wihnehwotumeprobraborzakduei /
Kompaund : Обилић / 1-5 (Јабучило 1г , Србин 1389 4г , Лаки 1г )
Звездале : Елементи / службени резултат 0-1
Nimitz : КРАЈИШНИЦИ / 1-3 (Јорганџија 2г , Саншајн 1г)
---------------
Још два меча су на програму.ЛАГ није у потпуности објавио да се повлачи тако да им се даје шанса да се појаве и одиграју.
И да , ко је дао гол за Нимиц?Треба да се направи и листа стрелаца , додељује се златна копачка на крају ... :))
Sto se mene tice, ja bih da mi odigramo ako se ovi protivnici jednog dana pomire a do tad neka stoji sluzbeni.
Нема од тога ништа , они ће од полусезоне да се раздвоје и оду у друге тимове , или ће неко да оде а неко да дође у њихов тим.
ja sam sam sebi dao gol, hahahahaha tako da upisi mi jos jedan gol :D
c.
nije istina da se ne podnosimo :D
a da necemo da igramo, to stoji.
Tu sam
ja sam tu
још Ђанке и Кселић па да играте..............а ако не дођу http://www.dramabutton.com/ buhahaaha
a jeste vidli nove dudlove...
ksela je tu
kolo je do 23 pa ima vremena...
tu sam ja odavno...