HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Вихневхопу - ЛАГ / 2 -1 (Душам 1001 1г ,Ксела 1г , ??? 1г) меч трећег кола .... нисам знао стрелце , треба да се убаце у листу...

2. James ide po azbuki... -.-

Hah, ispalio sam se :)

3. VI
    ЛАГ : КРАЈИШНИЦИ
    Елементи : Nimitz
    Обилић : Звездале
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : Kompaund
    Пропали сношај : Арчери

Шесто коло.Игра се у понедељак , званично време од 19:00 до 23:00 али наравно може и по договору пре овог рока.Још једном ...... П О Н Е Д Е Љ А К !!!
    Судечи по редоследу , прве две екипе ће се учврстити на својим позицијама јер ће уписати службене резултате против екипа које не играју до полусезоне.
    Цело прошло коло само погодио , ево да пробам да анализирам и ово следеће.

VI
    ЛАГ : КРАЈИШНИЦИ / службени
    Елементи : Nimitz / судећи по расположењу у тиму елемената , очекујем њихову минималну победу.
    Обилић : Звездале / службени
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : Kompaund /Компаунд је у прошлом колу одиграо прву утакмицу , види се да нису уиграни , али имају велики потенцијал.Ценим да че Компаунд бити изненађење кола , 2 на њих.
    Пропали сношај : Арчери / обе екипе су у успону форме ,али двојка само због већег искуства Арчера.

4. Propali snosaj mozete li sutra?

5. Ja mogu, Bonde kakav si sutra sa vremenom?

6. Može.. samo recite kada ?

7. kad vi ocete, moze popodne oko 4-5-6...
    ja mogu i sad...

8. Ja sam tu ceo dan... Sve jedno mi je.... Eto da kažemo 18:00 ... Ako svima odgovara...

9. Čekaj da dođe Bond, ona će hostovati i poslaće ti šifru na PVT

10. reko sam mu ja koja ce biti sifra... sacu ti javiti...
    imas PVT

11. ajde Dzankee sta se ljutim sunce ti jebem...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.