Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Вихневхопу - ЛАГ / 2 -1 (Душам 1001 1г ,Ксела 1г , ??? 1г) меч трећег кола .... нисам знао стрелце , треба да се убаце у листу...
http://img16.imageshack.us/img16/1918/33159178.jpg
Hah, ispalio sam se :)
da znas da jesi...
ЛАГ : КРАЈИШНИЦИ
Елементи : Nimitz
Обилић : Звездале
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Kompaund
Пропали сношај : Арчери
Шесто коло.Игра се у понедељак , званично време од 19:00 до 23:00 али наравно може и по договору пре овог рока.Још једном ...... П О Н Е Д Е Љ А К !!!
Судечи по редоследу , прве две екипе ће се учврстити на својим позицијама јер ће уписати службене резултате против екипа које не играју до полусезоне.
Цело прошло коло само погодио , ево да пробам да анализирам и ово следеће.
VI
ЛАГ : КРАЈИШНИЦИ / службени
Елементи : Nimitz / судећи по расположењу у тиму елемената , очекујем њихову минималну победу.
Обилић : Звездале / службени
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Kompaund /Компаунд је у прошлом колу одиграо прву утакмицу , види се да нису уиграни , али имају велики потенцијал.Ценим да че Компаунд бити изненађење кола , 2 на њих.
Пропали сношај : Арчери / обе екипе су у успону форме ,али двојка само због већег искуства Арчера.
Propali snosaj mozete li sutra?
Ja mogu, Bonde kakav si sutra sa vremenom?
Može.. samo recite kada ?
kad vi ocete, moze popodne oko 4-5-6...
ja mogu i sad...
Ja sam tu ceo dan... Sve jedno mi je.... Eto da kažemo 18:00 ... Ako svima odgovara...
ok...
Može...
18:00
Moze.
Dzankee
ocemo li?
Čekaj da dođe Bond, ona će hostovati i poslaće ti šifru na PVT
reko sam mu ja koja ce biti sifra... sacu ti javiti...
imas PVT
Soba za utakmicu:
http://www.haxball.com/?roomid=491351138451d9f05ab319e0fdb7778adf0aa744dc6663354362ad36ccb15556&pass=1
ајде Џанки
ajde Dzankee sta se ljutim sunce ti jebem...
OCES LI?