HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Je l' nas tražite?

2. Вас, вас. Где је овај мој колега? Ајде правите собу, и дај пвт са шифром. Ок?

3. Ja sam tu svo vreme i cekam da vidim hoce li biti neka soba... ako nista, mozemo veceras posle 10, to nam je 5 minuta...

4. Ja sam tu , rekli smo juce pre 8 da mozemo .

5. Chavez ce da pravi , odma da igramo i kraj ,mislim da je ok posto smo svi tu .

6. NINDZO SAMO TEBE CEKAMO ! PISEM VELIKIM SLOVIMA DA BOLJE VIDIS :D

7. Nimitz - Elementi tekma je odložena za sutra zbog nedostatka jednog člana ekipe Elementi. Ne želimo službeni rezultat, igramo sutra. U slučaju da ih nema sutra, onda službeni, ako nas nema, igramo prekosutra.

8. Нема одлагања , то је већ наглашено.

9. Дај јеботе, ако смо се ми договорили између себе, какве везе има?

10. Dule*, Reme, Jabu, oko 8 igramo?

11. Da, oko 8.
    Ja sam tu, čekam Remea.

12. Дај јеботе, ако смо се ми договорили између себе, какве везе има?

13. Kako god bilo , svoje smo ispostovali .

14. Ако вама попустим и дам вам да одложите онда ће остали навалити типа "зашто ми нисмо могли да одложимо а они могу?" или ће следећи рећи "како они су могли да одложе а ми сад не можемо?" .Ако би се овако попустало лига би трајала месецима.Имали сте 2 дана да одиграте.Или да пишем службени као што то и треба да буде пошто је Хугов саиграч каснио а ви сте били на окупу, или одиграјте вечерас.Ево , иако је рок до 23:00 направићемо изузетак и само за вас продужити рок до 03:00, јер сте показали вољу и решеност да играте.

Иначе , Јабучило , провалио сам како иде , само да одрадим.

15. Ево , иако је рок до 23:00 направићемо изузетак и само за вас продужити рок до 03:00

Mi smo juce rekli pre 8 , dosli kad smo sva cetvorica bili tu . Ne mozemo kasnije da se cimamo .
    Ja razumem u potpunosti to oko odlaganja , mada se ne slazem ali sta je tu je. Vise bih voleo da igram , al ako su vec ovakve okolnosti onda daj da ne budemo izjebani bar .

16. A koje je sada kolo? xD

17. sesto kolo se igra.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.