U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Je l' nas tražite?
Вас, вас. Где је овај мој колега? Ајде правите собу, и дај пвт са шифром. Ок?
Ja sam tu svo vreme i cekam da vidim hoce li biti neka soba... ako nista, mozemo veceras posle 10, to nam je 5 minuta...
Ja sam tu , rekli smo juce pre 8 da mozemo .
Chavez ce da pravi , odma da igramo i kraj ,mislim da je ok posto smo svi tu .
Ја сам ту.
Tu sam.
http://www.haxball.com/?roomid=c8829f76bcd80218d99457743148300c0e172bf811c163f868f05806f1387b88&pass=1
Pass, prezime lika sa avatara.
NINDZO SAMO TEBE CEKAMO ! PISEM VELIKIM SLOVIMA DA BOLJE VIDIS :D
Laki imaš pvt!
Nimitz - Elementi tekma je odložena za sutra zbog nedostatka jednog člana ekipe Elementi. Ne želimo službeni rezultat, igramo sutra. U slučaju da ih nema sutra, onda službeni, ako nas nema, igramo prekosutra.
Нема одлагања , то је већ наглашено.
Дај јеботе, ако смо се ми договорили између себе, какве везе има?
Dule*, Reme, Jabu, oko 8 igramo?
Da, oko 8.
Ja sam tu, čekam Remea.
Kako god bilo , svoje smo ispostovali .
Ако вама попустим и дам вам да одложите онда ће остали навалити типа "зашто ми нисмо могли да одложимо а они могу?" или ће следећи рећи "како они су могли да одложе а ми сад не можемо?" .Ако би се овако попустало лига би трајала месецима.Имали сте 2 дана да одиграте.Или да пишем службени као што то и треба да буде пошто је Хугов саиграч каснио а ви сте били на окупу, или одиграјте вечерас.Ево , иако је рок до 23:00 направићемо изузетак и само за вас продужити рок до 03:00, јер сте показали вољу и решеност да играте.
Иначе , Јабучило , провалио сам како иде , само да одрадим.
Mi smo juce rekli pre 8 , dosli kad smo sva cetvorica bili tu . Ne mozemo kasnije da se cimamo .
Ja razumem u potpunosti to oko odlaganja , mada se ne slazem ali sta je tu je. Vise bih voleo da igram , al ako su vec ovakve okolnosti onda daj da ne budemo izjebani bar .
A koje je sada kolo? xD
sesto kolo se igra.