mala pomoc i objasnjenje (upuceno moderatorima)
  • m

prije nego sto pitam ono sto me zanima,zelio bih da kazem da inace samo posjecujem ovaj sajt (par puta dnevno), citam i ocjenjujem definicije. Dva puta sam imao inspiraciju da napisem defku i obe su mi obrisane,iako nisam uvidio pravi razlog toga. Zamolio bih nekog od moderatora da mi pojasni. I izvinjavam se ako sam otvorio temu u pogresnom podforumu,ali sajt posjecujem sa telefona pa forum i nije bas pregledan...

• industrial

Brate obrisane su zbog:
    1. plagijat
    2. poznati vic
    3. nezanimljivosti
    4. glupa ili interna fora
    5. fore na nivou 4. razreda osnovne
    Ovo su razlozi zbog kojeg najčešće brišu defke (u 99%) slučajeva, verovatno su tvoje zadovoljile neki od ovih uslova.

• shitbrix

Nekvalitetne.

• bojanboj

http://vukajlija.com/nulirati/271535
    Pisano ošišanom latinicom,počinješ rečenicu malim slovima...

• m

Za osisanu latinicu nisam kriv, nemam mogucnost na telefonu za nase latinicne znakove. Dobro,ta prva uredu. A ova- http://vukajlija.com/odjedi/301160 ? A da li je nekvalitetna to je valjda na posjetiocima da odluce, nije ni dobila sansu makar minusa da nakupi,vidjao sam mnogo gore defke i plagijate (koliko samo ima istih definicija lenosti) da prezivljavaju.

• shitbrix

2:4 i nije neki skor.

• Culle.haha

Obe su bezveze, ako me razumeš.

• Bukaklija

Zašto je Cara banovan i na koliko?

• sedplas

Ova prva i nekako a druga je stvarno losa tako da nema razloga da se bunis. Inace za ovakve teme ponekad znaju da lupe BANanu tako da pripazi drugi put.
    Samo polako, ti pisi i nekad ce ti past na pamet nesto dobro a do tad neka brisu, nisi ni prvi ni poslednji kome su obrisali par defki....

• sedplas

inace Caru su banovali na tri dana zbog vrijnedjanja.
    trebalo bi da mu istekne ban do sutra

• wojtek

Маре, следећи пут се потруди више, дефиниције ти нису довољно квалитетне.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.