Prijava

Joj, crkoh od smijeha zbog ovog čiče... HAHA kakav gospodin, jebo ga kjai.

jošje ovaj bio donekle džentlmen prema čičici, zamisli da su ovog rusa neartikulisanog pustili na njega da ga iskida kao silovatelj

A i mi pišemo postove ko na kurac.

Ne zna se ko kome odgovara, za šta i koju temu prati... xD

Skočimišu, nova je tema pa nam svima zanimljivo. Zato smo svi pohrlili da pišemo po njoj. Mora da dođe do pometnje. :)

Elem, da možete da birate, koja dva borca bi voleli da vidite kako se međusobno biju al onako na ulici? ne bitno dal bio bokser, mma borac, neki iz k1, neki iz vidimo se u čitulji, svejedno...

ЈА имам неколико њих које би волео да видим у фајту , може и у рингу може и овако,али сви они у разним комбинацијама...

Сви наравно у садашњој форми :

Мајк Тајсон , Жером Ле Банер , Владимир Кличко, Каоклаи ,Брок Леснар , .... па комбинације између њих ....
Мислим да би ту Мајк највише најебао ....

a ja baš mislim da bi Majk u najboljim danima mogao da pojede Le Bonera.
Ja bi voleo da vidim da se na ulici polupaju Roj Džons junior i Badr Hari, onako muški da se dohvate.
i voleo bi da vidim Princa Nasema kako se šiba na ulici sa nekim svoje kategorije ili da je malo veći, baš me zanima jel onako dominantan bio i izvan ringa

Kimbo Slajs protiv Boba Sapa.

bob sap bi svakako bio mnogo opasniji na ulici nego što je u ringu

1. Fedor
2. Mauricio Rua
3. Belfort

Inače nije tačno da grepler, rvač može samo da ga poduva dobrom udaraču. Imaš iljadu primera kad rvač nokautira udarača. U MMA je povezivanje tehnika najbitnije, mnogo bitnije nego perfektno znanje jedne tehnike.

Алистер је за сада бог и батина .....

Алистер би подувао од бар 5 топ хевивејт бораца а тукли би сви топ5 уфц борци...

Па иза њега су резултати и то видни , ко то оспорава , јебига , није довољно упућен.
Мирко Филиповић , Витор Белфорт , Марк Хант ,Гери Гудриџ ,Феитоза , Бадр Хари ,Питер Ертс......сви су пали .....
Он је тек сада на врхунцу , његови највећи успеси тек долазе...

Ау Лаки елементарно непознавање ;)
Феитоса не да није пао, него га је Феитоса уништио, Гудриџ је кеса, са Миркецом је било ноу контест јер га је 2, 3 пута грунуо из клинча у јаја, Витора је добио кад је он био нервно растројен због киднаповања и смрти своје сестре.. а и мешаш његове борбе из к-1 и мма. у к-1 је добар ове године освојио гранд при, али у мма није врх само је топ борац! јебига човек није радио са топ борцем још кад се прајд распао...

Složio bih se sa onim što je Reme rekao. Povezivanje tehnika iz raznih veština je najbitnije. Što veća oslobođenost tela omogućuje snalaženje u većem broju situacija. Čovek, koji jedan stil radi dojajno a drugi zapostavlja, ima manje šansi za pobedu.
Sad, jebi ga... To je za mečeve, na ulici bi to bilo drugačije. Grepler neće moći da radi mnoge stvari koje može da radi na meču jer uvek može da dođe do ujedanja, hvatanja za jaja, oči ili čupanja za kosu. Tu mnogo toga zavisi i od psihe.

upravo, ali koliko ja kapiram ovde se radio o sportu. Lololo. Kiko kume, pa dobro nas uče ođe. :) nego je l' znate za Marka Lajhnera(ne bori se 2 godine već, ali je dobio relativno lako Damira kad su se borili. Ima skor 7-0 u MMA čini mi se)? Važio je za našeg najboljeg borca. Eto on mi često drži treninge. Imate na youtube-u njegovu i Damirovu borbu. Mada on tvrdi da je sad mnogo bolji i kompletniji borac nego pre, dok se aktivno borio.

Razumemo se, kume. :)
Znam za Lajhnera, gledao sam neke njegove borbe i instrukcionale. Čini mi se da je važio za našeg najboljeg borce u 2007-oj godini. Ispravi me ako grešim.

I ja mislim da jeste. Više bazirao treniranje drugih čini mi se. :) znam da ima neke silne medalje iz greplinga, džiudžice i tako dalje. Radio sam bokserski sparing sa njim, i stvarno mu je teško prići, jedino kad te pusti možeš da se biješ sa njim. :) kikove koliko sam video ima isto odlične. Dosta je kompletan borac. A jebi ga ima i 7 pobeda i nema poraz u MMA. Što je svakako za poštovanje. Imaš baš meč sa Damirom na youtube-u kume, pa pogledaj ako te interesuje. :)

Pogledao sam. :)
Čini mi se da je on osvajao neke medalje i na džudo takmičenjima, a i u rvanju.