ММА

1. Jeste. Mrzi me da sad tražim njegovu biografiju, ali je u suštini kompletan borac. Pričamo sutra. Odoh ja da spavam. :)

2. Ja mislim da je ovo prvi put da vidim da kika ne piše keps lokom i da ne jebe, uči, čita i to što ide uz to :D

3. E!
    Aj' da organizujemo jedan MMA tim. Da ga zovemo 'MMA SILVER PAŠTETA TEAM' i da izazivamo neke nubove pa da ih bijemo.

4. Može! A da se zove ovako: "MMA SILVER PAŠTETA KOJA JEBE TEAM"?

5. hoću i ja u tim!!
    da pišamo po protivnicima kao Vjačeslav Dacik što se ispišava po njegovima!

6. PRIMLJENI!

Bitno je da ste opičeni, za ostalo tu je Anlave.

7. Ja znam dobro da dobijem batine jel mogu u tim?

8. Ovako, ko oće u tim mora da pobijedi mene u rvanju i parteru, za udarače se javite nekom drugom.

Bujrum.

9. Alo skoči,iše sve odjednom, nema razdvajanja udaraca i partera. Lololo, ako još nisam primljen dodži da upotrebim ovo što 4 puta nedeljno treniram. Lololo Čisto malo iz zajebancije. :)

10. Znaci moj zahtev da udjem u tim je odbijen...
    Pusi ga skocimisu proklet bio dan kad te je majka iz picke isterala!

11. који сте спамери :(
    елем, ускоро ће УФЦ и Страјкфорс за викенд, јел ћете пратити уживо са неког стрима?
    ко добија у мејн ивенту, Хендерсон или Калаванте?

12. Reme, nemoj da ja udaram, zadnjem liku sam izbio kutnjak haitom.... Zabranili su mi da koristim pesnice.... Za vaše dobro, nije zbog mene...

http://www.youtube.com/watch?v=VNH9DpA1v30&feature=related

Ovo će da bidne imna.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.