U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kolike su kvote na borce?
1.20 i 4.80
au, nisam znao da je takav odnos snaga
Jebem ti kurac nemoz se izboriti sa reklamama preko fona
Dokle se stiglo
ajmo sada
Necemo da spojlujemo a
Spojler apojler spojler apojler
@aaaaaaaaaaaaaa
Aasaasswwwww
Zasluzeno misa i nesto mi je drago bas, veoma pametno odigrala
Aaaaaaaaaaaasaas
Aaawwsswwwwws
Spojler spojler spojler spojler
Mdma jebe realno
Neeeeeeeeejt DIAAAZZZZZ
Boli me kita za spojler opaa
Spojler spohelekd
Dd
D
Rr
Errr
A nemoj im spojlovati kap xD
Davi se u krvi ja reko zavrsice ga konor, ali uvatio ga lepo i kraj, bilo je desetak sekundi kad su se bas divljacki nabadali, svaka cast, zasluzeno nejt
Spojler spojler sporjbrbr e d dr
D
R
R
Re
Rr
Daj neko link od tuce :(
Slabo se razumijem, ali mi se čini da se Mekgregor nije spremao dovoljno za ovaj meč. Čojek lipso pri kraju.
Mnogo kila nabacio nikada se nije borio tako, iako to jeste njegova standardna tezina
ma kakva standardna tezina nije isto sa koliko kila si navikao da blejis kuci i sa koliko si navikao da se boris
a nejt skoro svaku borbu krvav zavrsavao, videlo se da ga nesto nije mnogo potreslo kada mu je razbio arkadu
uglavnom konor da se vrati u svoju kategoriju jer sumnjam da bi tamo neko izdržao udarce koje je nejt izdržao
Pa kazem mnogo kila za borbu
Ma izglupirao se konor, kad ga je naceo nije se ni branio fazon, podcenio protivnika i cao
I posle meca se videlo da nije divljak kao ronda, da sve radi kao sou
Na kraju uvijek pobijedi jiu jitsa.
Mada, u slučaju Nejta Dijaza - na kraju uvijek pobijedi anti-doping komisija.
nadam se da će ovo biti zanimljivija tuča
http://www.ufc.com/event/ufc-fight-night-rotterdam-2016