Prijava

pumpa se kvota na mejwedera bice tipa 1.3 1.4 pre samog pocetka, jer trziste misli da je mekgregor value bet...e pa ce onda na tu kvotu od 1.4 da se strovali ogromna kolicina novca i mejweder ce da popusi...

sta mislis reme za ovo ko dobija?

Mejveder, jebiga, koliko god Mekgregor bio dobar bokser, iza Mejvedera je veliko iskustvo. Mada da se kladim, kladio bih se na Mekgregora jer je fina kvota.

Navijam za Mekgregora.

zvao me predrazinjo mrtvi sa kruzera rekao mu tamo neko covek

U nedelju u 12 repriza,koga boli kurac da ustaje u pola 5 ujtru.

U 05:40 Miočić - Ngannou
Miočić kao branilac titule, Bgannou kao izazivač. Obojica su tukli Alistera Overime, evo klipova:
https://youtu.be/51jWjCVaZro
https://youtu.be/AEOFCIFliqQ

Visina im je ista, s tim što je Ngannou teži sedam kila i ima veći reach za 7 cm.
MMA rekord:
Miočić 17-2
Ngannou 11-1

Mislio sam da smo zakljucali ovu temu i ovaj sport kad je Konor zavrsio Alda za 13 sekundi.

Odlicna borba, pobedjuje ustasa

Crnjo izgleda jače.

Crnjo se nabildovao a ima svežine za pola runde. Poješće ga ustaša nažalost.

Rutiniro ga Hrvat. Ne budi debil Tilmo, ima crnja masu snage čim je izdržao ono mučenje. Daleko od toga da ima snage za pola runde. Samo je ovaj mnogo iskusniji i kompletniji borac. Ono, uhvatio ga je školski, a nakon prvog obaranja nije imao šta da traži, lik mu dva minuta 110 kila u prvoj rundi prebacio na vrat, oćeš kurac da budeš svež posle toga koliko god da si spreman. I Hrvat ima opasnu tranziciju iz odbrane u napad.
Ja se divim Fransisu kako je ostao na nogama do kraja. Pritom ga ovaj pored toga i low kickovima unakazio. Od svega što je bacio crnjo, prošla dva opasna udarca, i to je to. Da nije prošlo ono prvo obaranje, bila bi jako zajebana borba do kraja. Posle se Fransis usro, bukvalno nije znao šta ga je snašlo, jer nije očekivao tako nešto protiv sebe.

Sve u svemu, fantastična borba. Baš lepa za gledati, izuzev poslednje runde koja je bila smorčina jer su samo čekali kraj.

208 udaraca Stipe - 34 udarca Francis. Lolčina jebena.

Ima snage na pretek, kardio mu je u kurcu. Posle prve runde jedva je disao. Izdražao je 5 rundi al na podu, bio je vreća za mučenje. Ništa nije ni pokušavao.

Bukvalno prva stvar koju ti kazu kada radis parter je da protivnika stavis u poziciju u kojoj mu je neprijatno i u kojoj ga umaras dobro. Stipe je to ovde bukvalno digao na visi nivo. Unistio ga je stavljanjem svojih 110 kila na vrat ovoga. Sjebao mu je disanje i dotok krvi, iscedio ga kao balon. Kakav god kardio da je imao, nakon dva minuta u onom polozaju si umoran, dezorjentisan i pod sokom. I to ti drasticno sjebava sve. Nijebon bio u problrmu zbog lose kondicije, bio je u problemu jer je na vratu nosio 110 kila koje su ga mlatile u glavu, i zapravo gde su stigle, po faci, bubrezima, pokusavale da ga zadave, sta god. Oces kurac ostati na nogama i moci da trckaras.

Pored toga, primio je 20-30 opasnih low kickova, koje nije ni pokusao da brani, ne mozes ga jebati za lose kretanje uzevsi i jedno i drugo u obzir. U borbi na nogama ti garantujem da batica ima snage za dobre 3-3.5 runde. Ali je limitiran borac u svemu ako izuzmemo boks. Hrvat je bio vidno umoran, a sve vreme je bio u gornjoj poziciji, kako ovaj da ne bude, ona pozicija ti jede bukvalno energiju i frustrira te. Lik je samo gledao da zapici gajbi nakon druge runde.

Samleo ga Hrvat zbog za klasu bolje tehnike i za dve klase bolje taktike, ne zbog toga sto duze moze da trci jebeno.

Sa onakvom fizikalijom i ne moze mnogo bolji kardio da ima, i ima jako solidan, problem je sto nije dobar kada ga izbacis iz njegovog ritma i uvedes u poziciju na koju nije navikao. Hrvat ga dobio na iskustvo.

Al' ne, Tilmo resio da napravi Bob Sapa od lika koji je imao 11-1 pre ove borbe, sa ne znam koliko vezanih pobeda, lika koji je bukvalno ufcov prospekt koji je i sluzio da nalozi klincadiju i masu na novu zver.

Totalno su ga spremili za sve, al' su zaboravili jednu malu stvarcicu koju je veliki Tilmo video, jebeni kardio.

Добио га на тактику, искуство и мозак. Добро је Стипе преживео оних пар удараца зајебаних у главу. Одушевио ме овом борбом. Доминираће још пар година у дивизији, видело се по његовом уласку да пуца од самоппоуздања, тек сад сматра да је непобедив. Црња мора да поради на партеру и кардиу, дефинитивно, али освојиће појас пре или касније.

Nisam hteo tako da poredim ali to je realno, crnjo je bob sap sa malo više kardia.

Ufc ga je forsirao jer im je ustaša dosadan, neatraktivan borac. Pogrešnog borca su odabrali, pa je ustaša ispao još i dobar. A realno, samo je ubijao tempo borbe, pokušavao da preživi prvu rundu gde mu je crnja unakazio facu, a ustaša čekao da se zver umori.

Realno, jasno je što ufc hoće da se reši dosadnog ustaše sa očajnom tetovažom uzduž kičme.

Mozda mu tetovaze znace nesto ne sudi dok ne znas celu pricu