Prijava

Ajd idi cirkaj u igraonici brt, stvarno nemas blage o mma-u. Bob Sap je karikatura za uzimanje para, putujuci dzak, ne lik prospekt, ne lik koji ce ici u borbu za titulu.

Ja sa svojih sedam kila viska i navikom da trcim jednom u dva meseca mogu da izdrzim jednu rundu sa dobrim kretanjem i udarcima jer sam nekada trenirao, mislis da lik koji dođe u poziciju da se bori za titulu i ima iza sebe opasan tim ljudi s kojima se sprema za mec karijere ima toliko los kardio da moze da udara minut i po?

Bukvalno ga Stipe nije cekao da se umori, probao je dva puta da ga baci na zemlju pre nego sto je uspeo. Kada je uspeo bio je kraj. Pre toga je bilo koliko volis razmena i svega. U drugoj rundi cini mi se, crnja se malo osvestio na startu runde, stipe dobija opasan udarac i iz primljenog udarca pravi tranziciju dok je ovaj jos nestabilan i rusi lika i maltretira ga do kraja runde.

Najveci problem sa Fransisom je uzasan parter (uzasan za taj nivo takmicenja, daleko slabiji od Stipeovog, nedostatak koji uz pravu taktiku koju je Stipe imao, svakako nije mali) i bukvalno je Fransisu jedina sansa bio nokaut, oduzmi mu borbu na nogama i nema sta da trazi protiv Hrvata.

Bukvalno nisi svestan sta je Stipe uradio i kako je iscedio Fransisa jer si nubina za sport.
Ne Fransis ne moze da se bori pet rundi na istom nivou, ali tri, tri i po sigurno moze. Ima dovoljno snage. Ti si ladno rekao da nema snage za pola runde. A zanemarujes cinjenicu da mu je Hrvat deformisao vrat i bubrege, i da to moze da bude razlog dezorijentisanosti i pogubljenosti, gubitka daha i teskog kretanja.

Ako pod dobrim kardiom smatras sposobnost da trcis nakon sto ti 110 kila skace po lobanji prvo dva, a posle jos fazon deset minuta, onda stvarno blage nemas.

I bukvalno, Stipe je daleko od dosadnog borca. Fora je sto svima, pa i samom sportu odgovaraju nova lica i konkurencija, jer je Overeem smesan poslednjih par godina.

I stvarno mislis da je masinerija koja vrti stotine miliona kao iz picke propustila nesto sto je Tilmić video? Lol, Bob Sap sa MALO boljim kardiom. Pa ne, stvarno, i treba te jebati brt.

Garantujem ti da će Fransis kad tad biti prvak, da li nakon penzije Hrvata ili kada, ali biće. Bukvalno da poradi na parteru, i minorno na izdrzljivosti sto sa onim predispozicijama i uz dobar parter nije ni preterano odlucujuce i jebace.

Mirko Cro Cap > svi ostali borci

Сантјаго Коровјов
Ja sa svojih sedam kila viska i navikom da trcim jednom u dva meseca mogu da izdrzim jednu rundu sa dobrim kretanjem i udarcima jer sam nekada trenirao

ahahhhah krv ti jebem.

zamišljam remetovu facu kako iznervirano kuca ove tldr postove i davim se hahah uzrujao se onako hmm e sad ću da pokažem glupom tilmu svoga boga

Prema tome gospodo, za slučaj da niste znali, Reme se ne razume samo u pivo, već sa jednakom strašću može da vam objasni da se ugojio, ali sve to uvijno u oblandu pričanja o UFC.

brt, naravno, i da konstatujem da je tilmo glup

Ja i dalje ne verujem šta si ti izjavio. O.o

Сантјаго Коровјов
Ja sa svojih sedam kila viska i navikom da trcim jednom u dva meseca mogu da izdrzim jednu rundu sa dobrim kretanjem i udarcima jer sam nekada trenirao

Sa sedam kila viška, što je jako bitno, Reme bi odradio rundu protiv trostukog prvaka teške kategirije UFC-a, dobrim kretanjem i udarcima jer je nekad trenirao.

HAHAHAHAHHAHAHA

Tebra, retardiran si. Pricamo o kontekstu snage, ne tehnike, i ne rundu protiv bilo koga, pricamo o fizickoj spremi degencino i tvojoj izjavi da sportista na vrhunskom nivou ima kardio za pola runde.

Ja mislim da je reme mislio da bi mogao da iznabada trostrukog sampiona u jednoj rundi

Ja mislim da je reme mislio da bi mogao da iznabada trostrukog sampiona u jednoj rundi

+1389

To je zbog dobrih kretnji i udaraca i zato sto si trenirao.

Ajd se ne oglašavaj molim te. Glup si za ovo, fudbal, košarku, šah, tehnički pokušavam da se setim za šta nisi, ali mi ne ide.

AJ AKO SMEŠ NA DVOBOJ DOBRIH KRETNJI PICKO!

Nek ugine vise odvratni klovn jebeni