gde je ono skoro prica bila da je tajson hteo da se bije sa gorilom nekom u zoo vrtu? nesto kao prica ide tajson video da neka gorila zlostavlja druge gorile i nudio strazaru 10k dolara da ga pusti unutra da je kao prevaspita malo pesnicama hahahah ovaj ga nije pustio
kakav kralj jebeni
hahah, a jebeno je i zbog kategorija u MMA birati GOAT-a, šta, treba goat da bude Demetrius Dzonson a ovamo da izađe u random klub, neki sasvim prosečan radnik obezbeđenja da ga sahrani, al bukvalno.
Ja glas dajem GSP, al samo ako ne bude kalkulant, spusti lepo 17 kila i pošiba se sa Kebabom Nurmagomedovim.
brate dok sam trenirao, imao sam oko 110 kila, i na sve muke nagovorim drugara rvača od oko 70ak kila da dođe na trening, bacao me čovek ko vreću. Jebeno je to rvanje. Jbg bilo to 2009/10 sad ne verujem
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Da mogu da zovem nekog da me spase batina a da nije tajson, bio bi to fedor, tako da za njega glasam
gde je ono skoro prica bila da je tajson hteo da se bije sa gorilom nekom u zoo vrtu? nesto kao prica ide tajson video da neka gorila zlostavlja druge gorile i nudio strazaru 10k dolara da ga pusti unutra da je kao prevaspita malo pesnicama hahahah ovaj ga nije pustio
kakav kralj jebeni
hahah, a jebeno je i zbog kategorija u MMA birati GOAT-a, šta, treba goat da bude Demetrius Dzonson a ovamo da izađe u random klub, neki sasvim prosečan radnik obezbeđenja da ga sahrani, al bukvalno.
Ja glas dajem GSP, al samo ako ne bude kalkulant, spusti lepo 17 kila i pošiba se sa Kebabom Nurmagomedovim.
Ja bih zvao Jona Jonesa ili Velaskeza
Habib bi vam svima ovdje picke polomio, neovisno koliko ste tezi od njega
Da, anderson silva nam vrv ne bi polomio picke svima
Brate kabib bi i širem krugu ljudi pičke polomio :D
https://www.youtube.com/watch?v=iBVpbEw5thg jel slušaš ovo nekad
Pa koji MMA borac ne bi polomio Vukajlijase ne znam kako je uopste MMA borac :D
Kabib u razmatranje za GOAT-a tek ako dobije Toni Fergusona i GSP
houltu9l, a bar jedan vukajlijaš bi iznabadao Dzakića :D
https://www.mirror.co.uk/sport/boxing/mike-tyson-offered-zoo-keeper-14012538.amp
Evo ga tronozac hahah
A dobro ps, silva ima 190cm khabib nekih 176cm i nekih 15 kila je laksi
https://i.imgur.com/JbPdwYj.png
tu su negde
Ma cesto ljudi ne razumiju taj odnos, misle "ja imam 115 kila, khabib 70 kurac bi on mene mrcvario po podu ko mcgregora"
a brate ubila bi ga gorila lagano
Gorila moze dici 2 tone jebene, ima najjaca donja ledja od svih sisara jebenih (bez onog blue whalea on dole po vodi nesto se kurci)
Za deset sekundi bi ga skenjala prakticno
brate dok sam trenirao, imao sam oko 110 kila, i na sve muke nagovorim drugara rvača od oko 70ak kila da dođe na trening, bacao me čovek ko vreću. Jebeno je to rvanje. Jbg bilo to 2009/10 sad ne verujem
Haha to plidu plus mogu beskonacno zgibova na svoju tezinu
ovo na slici je ćelava šimpanza, i prilično jezivo deluje.