Gorila ima snagu kao 20 prosečnih muškaraca
Kume, Žuća je mašina čovek. Robot
I u gasu je sav ide na neke marševe do Kosova i radi 1000 sklekova dnevno uz to. Baš praćka
Zliko ja ne znam šta da mislim o tom snimku, prvo kako su tolika dva ega stala u kadar hahahha. Gledajući nixu govnaru godinama mislim da je jako teško da ode u javnost nešto gde on ne dominira, a ni ovaj drugi ništa manje prso.
Ne znam sad šta je sa njim i da l se ugasio ili se sprema za nešto. Radi u Mld na vratima nekog kluba tu ga viđam
Kapiram da vi Džakića i Vasu dobio 2 na 1 i sad
Jeste se tukao, ima i na yt i drug najbolji mu Vicković onaj se tukao
Mada Vicko je mlaka kaka, živi kilometar od mene, tetovira i drži terijere za jamarenje
Jeste kumaro, ima kad dzakic indijanac baca onog niksu degenka levo desno, a razlika je 20kg sig
Gorila uopšte ne haje za tehniku, bije i ne gleda gde udara, a na primljene udarce se bukvalno ni ne osvrće
Gorila ima snagu kao 20 prosečnih muškaraca
Kume, Žuća je mašina čovek. Robot
I u gasu je sav ide na neke marševe do Kosova i radi 1000 sklekova dnevno uz to. Baš praćka
Zliko ja ne znam šta da mislim o tom snimku, prvo kako su tolika dva ega stala u kadar hahahha. Gledajući nixu govnaru godinama mislim da je jako teško da ode u javnost nešto gde on ne dominira, a ni ovaj drugi ništa manje prso.
Jednom sam ga video kod vas na bazenu u sportskom i to baš posle onog ROF, jbt mislio sam UFC kad tad
https://m.youtube.com/watch?v=Umokxn3Vc38
0:16 reko pregazi ga, gotovo.
0:12*
Ne znam sad šta je sa njim i da l se ugasio ili se sprema za nešto. Radi u Mld na vratima nekog kluba tu ga viđam
Kapiram da vi Džakića i Vasu dobio 2 na 1 i sad
Ne znaš ni kako da se odbraniš, mišići su im doslovno stena, a brzi su po prirodi, negde sam video kako hvataju zmije
Kaže Vaso na palici i nož bi šmio a bogomi na pištolj teško
pravio je u oktobru neki događaj u sportskom, hteo sam da banem, čak mislim da se i on tukao.
Ovaj snimatelj ima veće srce od Tajsona kad na 10 metara od gorile uzmeš mladunče jebeno hahah
Prirodnjaci su budale samo takve, pokojni Stiv Irving se obarao sa krokodilima
Today, the average erect gorilla penis is 3cm (1.25 inches) long - wikipedia
Dzbe siroka ramena kad su muda malena ahaha
ovaj lik je mudovina prava
hahaha zliko
daj sliku dok zuce da vidimo dal zajebano izgleda preko slike
dzakica sam video uzivo, znaci on nema sanse da je 177, bukvalno je za glavu bio manji od mene plus presitno mi izgledao
Jeste se tukao, ima i na yt i drug najbolji mu Vicković onaj se tukao
Mada Vicko je mlaka kaka, živi kilometar od mene, tetovira i drži terijere za jamarenje
https://www.youtube.com/watch?v=O01UhGHc0rs
ovo je kikboks, ovi mma snimci mu imaju 2 piksela bukvalno.
video sam i ja Dzaku na CFL prošle godine, bari neku silikonjaru puši slim cigaru