U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
192cm I 91kg, sasvim fine fizikalije ima...al nije osetio tvrdo treba ga videti kakav je kad dobija batine...I previse mi jednodimenzionalno boksuje ako sam dobro napisao ovu rec
Ali da koja je to fora sa njim I profi mecevima odjednom....ko se razume malo vise u boks jel moze malo te njegove kvalitete da istakne?
I reprezentativac je vidim vec uveliko....a kontam da ima na gomile cigana iz sapca koji su rodjeni bokseri, a nema ih ni na mapi
hahahhaha brate nema ih na mapi zato sto vrte rulet ko ludi, navukli se na koks, pustaju pod kamatu itd. boks karijere sabackih cigana se zavrsavaju negde oko 23. god :D
Menine smeta toliko sto mu se namestaju mecevi, rade to I drugi jbg, I drugi kalkulisu, al mi bas bode oci to sto lik ne moze da skapira da se ne tuce sa bokserom nego sa nekim studentom, koji dosao tu na mec sa njim preko studentske zadruge...
I sad vec polako ne moze ni sam da krije tu svoju laznu skromnost koju je imao u pocetku, sad je vec ubedjen da je top klasa....msm udjes u ring I mrstis se nesto liku, a vidis da je stavio desnu rukavicu na levu ruku kolko je zainteresovan da bude tu....onaj u onom restoranu je padao kad veljko napravi bukvalno mosu....I ovaj umesto da skonta da je placeno kao nesto se mrsti kakav je ovo jadnik kad ovako pada
Јебаће вас луди ЦМ Панк
https://www.youtube.com/watch?v=K_xMxewCX9Y
Ne znam sad šta je sa njim i da l se ugasio ili se sprema za nešto. Radi u Mld na vratima nekog kluba tu ga viđam
Žuća - po fizikalijama mašina ali tehnički je drugi razred osnovne, da ne pretjerujem da je nepismen (govorim o profi mma borbama).
Al to je već problem njegovih trenera (zadnji put mu je mentor bio Kokora, stvarno dobar dečko ovako drugarski ali blago osrednji ka lošijem mma borac), umjesto da ga uče i guraju u amaterske borbe gdje su ljudi u njegovom rangu tehnički ali fizički dosta lošiji - oni pokušavaju neke "profi" borbe gdje imaš i krševa al naleti i neki dobar lik, pa kad ne krene skor na šerdogu baš najbolje onda ajmo kesurinu neku nađi u noćnom klubu da se pobije sa našim junošom. Tipa Žuća vs Bojan Asak i onda predstavljaju Asaka kao prvaka Vojvodine u rvanju a čovjek ne zna da stoji na obije noge, svaki tinejdžer iz FFT-a bi ga raznio u greplingu nakon 3 mjeseca treninga kod Dade. Al odakle publika to zna, bitno je reći da si PRVAK SVIJETA al što je to neka lijeva organizacija koga boli kurac?
I Žuća ti je u nekim specijalcima, dal bi da je PT specijalne brigade VS.
Pt
gde se sve to ima da se gleda uživo? Jel ima kod nas ilegalnih tuča lol, ko u američkim filmovima? Znam da ima za džukce, ali za ove ne znam. A ako ima, pošto je ufur zna li neko, ono publika, navijanje, ring, uživo klađenje, polugole pičke nose šampanjac i koktele?
Nekako naivno se tuče Žuća
Vrv ima
možda ponekad gostuje i neka zvezda granda, što da ne, ja bih tako kao organizator tih tuča, sve u fulu
Dušan Svilar vs Sejo Kalač
Ahaha danijel kokora, punisher "kaznjavam sebe na treningu da bi mogao da kaznim druge u ringu"
I on je bio u putu ka vatrenom ringu... nisam ni znao da se on bori.negde zapravo.
Meni favorit bio uveric sto je izgubio od velija u finalu....kazu da je ovako bitanga, cim ga.pogledas popreko odma oce da se tuce
Dejana Erić i Jelena Kostov pevaju između borbi
Da li ja to slutim sve mi je pred očima belo
Kokora je stvarno dečko da ga maešnaleb al mu je psiha totalno van standarda
kako koji meč izgubi tako se oprosti pa onda nakon mjesec dana opet se vrati pa nakon 15 dana opet izgubi pa se oprosti i tako jedno 17 puta minimum
al najjače što mu je svako zahvaljivanje ljudima koji su mu pomogli za taj meč otprilike kao opisivanje Ljevinove kosidbe i popis zemnih zadruga...
Otišao je on na kraju u Njemačku kao da radi mečeve, dobio batina ko nikad, pa pokušao malo boks profi pa i tu dobio batina, pa pokušao jebem li ga šta više nije pa je postao mma trener.
Sad valjda u Kovinu otvorio bokserski klub....
Skočimiš, poznaje u dušu domaće mma krugove i veze i vezice i bratije, svaka čast.
Cela priča sa ROF uopšte nije bila spontana, sve je bilo po pozivu i većina učesnika posle toga je neke svoje priče krenula da gura.
Borko onaj ćelavi što je vazda bio povređen isto ima svoj klub
artuković je čak i organizovao evente pre nego je otišao u irsku ako se ne varam
na cfl sam video svetu nikolaeva sa ekipicom nekom vrv i on ima klub
eto kokora klub
žuća napravio 2-3 eventa u mld
meni je najveća misterija Braca Tasić u celoj priči, ako si upućen, deluje mi ovako iz daleka, da mu većina domaćih boraca može biti zahvalna zbog plusa na šerdogu ako me razumeš
na temu zvezda granda i MMA, sloba debilko se nešto tripuje ne skida ribok stvari, slika se u ahileju, izgleda bi se uvalio da odradi profi mma meč sa nekim buregdzijom al mu malo frka da ga javnost ne isproziva. Treba ga izložiti hahaha
https://i.imgur.com/S2BnZO1.jpg