U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ono kad jebeni Mihajlo Ražnatović Arkanov Sin plati svim tvojim borcima da pređu u Ahilej pa ti po internetu moraš da se blamiraš kačeći "dokaz" kako ti je klub nikad jači.
aj za celu ekipu što je 2 puta išla za ickom, al savo lazić i jankela (aj jebi ga jankela on je ptica selica) to me začudilo
Janković ide tamo gdje mu daju vreću proteina bukvalno xD
koliko sam skontao iz RS si, čitao sam temu malo sa početka, koja je fora sa Slobodan Vukić i enormno negativan skor, jesu sve fiksirani mečevi ili jednostavno dečko stvarno svima bio mismeč.
Dajte jos neke price o malom arkanu iz tih krugova
0:40
jebeno umiranje
https://www.youtube.com/watch?v=g3Cwr-el-Tc&t=356s
ne veljko, ovo je Mihailo, malo mi čudna sva priča, neću ni da ispitujem jer verovatno nije za Vukajliju. Jedino da sa razlogom hoće kamenom da sjebe priču, ovi ovamo sa ickom neće daleko. došli svi već da kažeš formirani borci, ako uzimaju procenat jedino od negucića da se naplate...
Uvek mi je bila smesna motivaciona muzika ne znam zasto.
pogledma nekad instagram od Bojke, danas u plasteniku radio shadow boksing kaže zamena za saunu skida kile za meč
Samo ću reći - Gordan Zorić.
Taj čovjek jedino što zna jeste da namjesti kesu za meč i na tome uzima pare, ima čitavu bulumentu boraca koji idu ginu ko rasada za 100€ da bi on lično uzeo 150€.
Kad ti treba da pojačaš skor na šerdogu pozovi Gordana Zorića iz Prijedora.
pu majku mu, malo mi 100e. Malo teškaša u Srbiji, reko taman da se javim čoveku da uberem koju paru.
A reci mi Skočko koliko ovaj Joker Ilic zapravo vredi? Pošto nije više baš mlad, a nema nekih opasnijih mečeva?
ima druže i vredi, šta god rekli za dzokera, Čovek je dobio Filu Filipović na SBC, možda jedini iz srbije što je FFT borca dobio na SBC, kraj tačka, malo se presro sa instagramom i intervjuima ali nije neozbiljan.
nije pitanje za mene al aj.
pogledaj meč, krvi ko đango
Takođe mislim, odličan borac, i tukao je isto dobre borce, Filu, Domagoja Pejčinovića (nekada baš talentovanog borca i krštenog borca dok je bio amater pa je otkrio kurve i kokain), Jusu Hajrovića (nije top al brate tvrd je i voli se potući i ima iskustvo pojako). Cijenim da je opet previše oprezan pri izboru protivnika al meni je Joker super borac.
A Bojka je budala, mani ga boga ti xD
Ma slabo pratim domaću scenu, pa ne znam ko je kakav. Vidim samo da bih ove levate koje dovode Bakočeviću i Džakiću verovatno i sam rešavao, bez da se pripremam. Pa zato i nemam neku želju da gledam išta sem Belatora i UFC-a.
Koliko keša ovi naši uopšte dobijaju za mečeve?
kad smo kod pazaraca Adnan Nane Alic, najkomicnija pojava u mma sportu, uvek u majici ono njegovo kretanje i drzanje pa ja ne znam. al naplati se on dobro po inostranstvu, samo ne znam kako, dal zbog celave glave ili sta.