Ко последњи победник (111)

1. Ahahahaha,vid' Borka :)))

2. Vuhuuuu!! Hvala, Gogo, hvala! :))
    Inace, sta se radi kod vas?
    Borko ima najbolji avatar na vuki.

3. Фала Пуфно :)

Ма згубидани се. Телефон, изем ти телефон...

4. cenim da je Borko sam nacrtao svoj avatar ;)))

Nema na čemu,Pufi,koleginice :))
    Slikuckaš li nešto? :)Ja još uvek niš'..

5. Pa fino crta. :D
    Nista, ni na pamet da mi padne. Olenjila sam se mlogo. -.-

6. Borko,prijatelju,KUPI,PRIUŠTI sebi taj telefon.
    Bićeš srećan,malo će da te jede savest što si dao lovu za to,ali-de,dozvoli sebi malo luksuza.
    Počasti se,bre!
    Pa nećeš da ga ukradeš,nego da ga platiš svojim parama.

Tako i ja radim.Mene sad opseda jedna (lažem,više njih) haljina..božanstvene,ne zna se koja je lepša. ;))

7. Мене опседа та једна. И проблем је што то иде преко мреже, па око кинте и начина плаћања...

Иначе, аватар сам у неку руку сам радио, принт скрин је био :) То је један од мигова са мсна, шашавко, њега највише користим :)

8. A vidim ja poznata mi slicica nesto. :)

9. Opsedaće te večito taj prešsssssssssss... :))

UzNi ga,dadni sebi malo radosti u životu!
    Ako kreneš sa tim-mreža,plaćanje..ne'š nigde stići!
    Ili tražiš razlog da ga ne kupiš,pa da posle uživaš u svojoj muci?(Pišem ovo po svom iskustvu-da se razumemo) :))

Ne! Lepo ti kažem-jedared se živi i pazari to čudo,tako i svi ostali kupuju! :))

10. Па ето виш Пуфно, увек делујем познато :)

Е веома сам близу да га узмем! Али нема кинту да га кешнем него морам преко мреже. Мука жива. Мада сам на постпејду одавно. Нема га како ваља у мтсу, а они имају најбоље тарифе. А баш ми је пуко мозак, мора да буде тачскрин па то ти је!

11. Hocu i ja telefooon!! :(
    Ali ne smem na racun, ima mi skinu kozu sa ledja. Lopovi. -.-

12. Ja sam ti za te pakete i komplete total dezinforme-ja sam na pripejdu,platim i to mi je..
    A ni Telenorove " komplete" ne rabim,pa se ni tu ne razumem :))

Al' razumem šta je čežnja! :)))

13. Ali ne smem na racun, ima mi skinu kozu sa ledja.

Заправо, много је јефитније на рачуну, али мораш прво добро да видиш шта и колико користиш. На рачуну сам неколико година и нисам се нимало покајао. Ресетуј телефон и два три месеца гледај колико причаш (уз нове пост тарифе обавезно гледај и број позива) и колико порука шаљеш, и наравно колико те то кошта. Онда видиш постпејд тарифе, и идеш на прву тарифу изнад трошења минута и порука (и тад ће вероватно бити јефтинија). И онда узмеш ту тарифу пар месеци ради пробе.

A ni Telenorove " komplete" ne rabim,pa se ni tu ne razumem :))

Теленор брије, за исте паре добијем два пута више него у МТ:С али тамо су очај телефони! :( Додуше, чуо сам да добијају нове у току недеље. Добили си у ХТЦ, али брије цена, и само за њих не важи акција шест месеци претплате за динар. Како ме муче :(

14. Baksuzi jedni! :))

Od sad samo tebe kontaktiram i konsultujem ako rešim da se bacim u to Vrzino kolo kompleta i paktova sa telefonskim kompanijama :)))

15. Ih, pa nemam vremena za to. :D
    Ja sam ipak za verziju- uplatis kredit i to je to. Sad sam na o66, stize mi mesecno 1000 din i kad nestane ja uplatim ponovo i tako...
    Ali me vuce nesto da uzmem telefoncic u telenoru npr, dvoumim se vec mesec dana.

16. Ljudi,ja sutra kod zubara,a vi o telefonimaaa!! :F
    Ufonjala sam se od stra'!

17. Od sad samo tebe kontaktiram i konsultujem ako rešim da se bacim u to Vrzino kolo kompleta i paktova sa telefonskim kompanijama :)))

Увек Гого, много кредита си код мене добила клопом ! :)

Ali me vuce nesto da uzmem telefoncic u telenoru npr, dvoumim se vec mesec dana.

Мало поређење, ценовног ранга око 1000 динара. Морам напоменути да разлика драстично скаче у корист МТ:С-а како се диже ценовни ранг.

Теленор, 950 динара, 150 минута, 500 порука и 500мб.
    Телеком, 1150 динара, 300 минута, 600 порука и 600мб.
    Вип, 1200 динара, 325 минута, 325 порука и 325мб.

18. Popij neki smiric. :)

19. Заборавио сам да додам да хоћу телефон да висим на нету, па гледам тарифе са мегабајтима. Такође, МТ:С даје могућност да при потпису уговора на две године шест рата платиш динар.

И једна битна ствар, не знам да ли сам напоменуо, заокружује се на минут. Минут и три секунде се рачуна као два минута, безобзирне лоповичине!

20. Само храбро Гого! Сутра увече има да се смејеш самој себи јер је све прошло ок!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.