Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Gogo, nemoj tako, pa znam i ja da kuvam :D
Znam,prijatelju,postovali smo na onoj kulinarskoj temi :))
Šta najbolje i najviše kuvaš? ;)
Najbolje i najviše idem u menzu jer je to najjeftinije i najbrže. Kad jednog dana budem imao normalnu kuhinju, veću od 2 sa 2, više vremena ću da posvetim tome. A tjesteninu kuvam često, na svakakve načine. Nisam odavno jeo makarone sa orasima, sad sam se sjetio toga :))
E,vidiš,meni muž to tražio da pravim pre dve večeri! :) Mada,ja slatko nešto i ne volim.On i sin ruše slatko,a meni baš i ne prija-samo ponekad.
Ma ja jedem sve, a kad odem kući, ne ostaje ništa od hrane za sutra, osim lonca sarme, tu ne mogu preko 15 da pojedem na dan, jer mama pravi bombastičnu sarmu :D
Dube,ti si kralj,majkemi!
Nikad nisam čula da je neko toliko ješan!Ako je sve istina,nek' ti je na zdravlje,ti si egzemplar! :))))
Osim Borka,možda-on je jedno 12 miliona puta rekao da je gladan.Vas dvojica biste mogli da pojedete hrane za jedan obrok koji bi koštao k'o nacionalni dug neke države! :))))
Da me vidiš smijala bi se i mislila da se zezam :D Ne mo'š se udebljati da ga jedeš :D
Pa,kakav to meteorski metabolizam imate,majka mu stara? :))
Ja se brzo natovarim,ali i brzo smršam,pa mi nije problem.Al' kad neko ko može toliko hrane da savata u sebe bude visoki žgolja,e-to onda moja ženska iskonska sujeta ne mož' da svari! :))))
Idem sad na spavku,valjda ću uspeti :/
Laku noć Dube,kuvaćemo opet ovih dana,važi? :)))
Ma volim da jedem, šta da ti kažem. Kad ima 'rane, manje hljeba se trpa. Menza te uči preživljavanju, ja bih prejebao i Bera Grilisa :D
Је л' велика менза у питању? :)))
Pa, u pitanju je ona u kojoj je manja gužva. Neiskusni studenti ne znaju za onu preko puta Dunavskog parka. Ali idem i u veliku menzu.
Ја тамо никад нисам ишла. Далеко, јеби га.
Pa imaš buseve koji prolaze tuda, nije toliko daleko.
Ма, лења сам, то ми је на 10 мин. али мрзи ме да експериментишем :Д
Pa ko ti je kriv, budi gladna onda. Kad ne znaš.
Sve sam bliži pobedi!
Kliziiiii
Dube, nemoj da mi kvariš.
!