Ко последњи победник (111)

1. nikako.
    ja sam pacifista.
    otrovacu ga!

2. Aaaa...pa da mu ga damo malo po "pletivu"?
    Mis'im,onako ženski,solidarno? Da ga nagrdimo,ogovaramo,poželimo mu nešto gadnobljak?
    Samo kaži! :))

3. Skrolujem odozdo nagore, zakačim u vidnom planu deo svog avatara i pomislim "Jebote kakva grozota od avatara, čiji li je"

4. Не јебеш се добро , зато те одјебао , срамота га да те шета по корзоу ....... нешто од та два................ научи да се јебеш , можда ти се и врати ......

5. Veštice iz Istvika u akciji .))))))))

6. Gogo i da ga opletem ne bi mi pomoglo... Al da bi ga nagrdila.. jao sto bi ga nagrdila!!1
    ozbiljno ljudi razmisljam da se osisam na kratko i postanem lezbejka.
    zivot bi mi bio laksi

7. It's time for crafts :)))

8. haha :)))
    evo ga laki
    Laki trs odavde nisam raspolozena da te jebuckam ma koliko ti trazio.

9. Hahaha koji razgovori sunce ti jebem!

10. Nemo se šišaš,Jano,ošišaj skota! :))
    I donesi par dlaka da mu napravimo vudu-lutku! :))))

ED:I kako onda da se družim sa tobom,kad bi postala lezba?Stalno bi me startovala :))))

11. E ljudi jel mogu ponovo da se menjaju avatari?

12. Jesi video Perice?

13. Šta je bilo,elektro,žulja te stari avatar?De ti je onaj ljubičasti,eee... :)
    Nisam ni znala da ne mož' se menjaju avatari..

14. Gargiiiiiii!
    Pozdrav staklena.

15. Šta jel sam video?

Nije bio ljubičast nego tamno plavi.

16. Nisam ni ja....kako ću onda da odradim letnju varijantu koju sam smislila za svoj????

17. Dezte. :)
    A otkad ne mogu da se menjaju? O.o

18. Pandur je promenio sunce mu jebem, ali ja ne mogu. Šteta...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.