Nego, ne kontam ukidanje teme "Informacije o banovanima" jer na taj način drugi korisnici ne znaju ko je banovan. Ipak je to bila informativna tema da bismo znali ko je i zbog čega banovan i na koliko. Ne razumem, fora je sad da se to ne zna...?
Nego, ne kontam ukidanje teme "Informacije o banovanima" jer na taj način drugi korisnici ne znaju ko je banovan. Ipak je to bila informativna tema da bismo znali ko je i zbog čega banovan i na koliko. Ne razumem, fora je sad da se to ne zna...?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa jednostavno nije ista kazna za nekog ko prvi put uvredi nekog i neko ko vređa po deseti put (može mu se desiti da se ladi i godinu dana).
ok ok....
aje ban me i odban...5 minuta
Stvarno tuzno sto nam odlazi tema :(
Banovo sam Caru na godinu dana. :)
Ne može pet minuta...može jedan dan ako hoćeš. :)
cekaj da vidim kakvo ce vreme da bude sutra
EDIT: nema potrebe..video sam kod care kako izgleda
Nemoj se zajebavati covece, vrati Caru.
P.S. Do jaja je ovo.
Carin dupli je banovao :)
lolo odbanovan i jtu
'Ladno je i JTU odbanovan...
lolololol JTU odbanovan ahahahahah
Напишите сад сви ЈТУ ЈЕ ОДБАНОВАН јебо те
ЈТУ шта?
Nije, ima ban do 2014.-e. Gde ste videli da je odbanovan?
ТУ ЈЕ ОДБАНОВАН јебо те
A jes dupli
nisam primetio da nema onog TM
Nije više :) banovan je ponovo :)
до 2014 банован хахаххаха
Редуковао сам му бан. Не може дуже од овог.
Ček, jel tu temu još neko pratio?
Pa jeste gazda, svi smo je mi pratili. Što zbog nas, što zbog naših kolega.