Promena sistema za banovanje

1. Nisam razumeo 4. stavku.

Pa jednostavno nije ista kazna za nekog ko prvi put uvredi nekog i neko ko vređa po deseti put (može mu se desiti da se ladi i godinu dana).

2. Nije uklonjeno, nego nema banovanih u novom sistemu. (u prevodu pomilovani su svi prethodno banovani osim par najgorih)

ok ok....

3. aje ban me i odban...5 minuta

4. Stvarno tuzno sto nam odlazi tema :(

5. Banovo sam Caru na godinu dana. :)

Ne može pet minuta...može jedan dan ako hoćeš. :)

6. Ne može pet minuta...može jedan dan ako hoćeš. :)

cekaj da vidim kakvo ce vreme da bude sutra
    EDIT: nema potrebe..video sam kod care kako izgleda

7. Banovo sam Caru na godinu dana. :)

Nemoj se zajebavati covece, vrati Caru.

P.S. Do jaja je ovo.

8. lolo odbanovan i jtu

9. 'Ladno je i JTU odbanovan...

Nego, ne kontam ukidanje teme "Informacije o banovanima" jer na taj način drugi korisnici ne znaju ko je banovan. Ipak je to bila informativna tema da bismo znali ko je i zbog čega banovan i na koliko. Ne razumem, fora je sad da se to ne zna...?

10. Напишите сад сви ЈТУ ЈЕ ОДБАНОВАН јебо те

11. Nije, ima ban do 2014.-e. Gde ste videli da je odbanovan?

12. ТУ ЈЕ ОДБАНОВАН јебо те

A jes dupli
    nisam primetio da nema onog TM

13. до 2014 банован хахаххаха

14. Редуковао сам му бан. Не може дуже од овог.

15. Nego, ne kontam ukidanje teme "Informacije o banovanima" jer na taj način drugi korisnici ne znaju ko je banovan. Ipak je to bila informativna tema da bismo znali ko je i zbog čega banovan i na koliko. Ne razumem, fora je sad da se to ne zna...?

Ček, jel tu temu još neko pratio?

16. Pa jeste gazda, svi smo je mi pratili. Što zbog nas, što zbog naših kolega.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.