Prijava

Stalno se dešava sledeće: Autori postave definicije posle 12 uveče i do 13-14h budu zatrpane novijim defkama i nestanu sa ovog spiska desno, pa onda autori koji se utrkuju da im defka bude defka dana počnu besomučno da kače slike kako bi održavali defke u životu.
Ja mislim da ovaj problem može da se reši time što će sa desne strane da se izlistava više najnovijih definicija, tj. makar sve one koje su postavljene tog dana.
Ili da se prikazuje više slika, mada mislim da je prva varijanta mnogo bolja.

Mislim da bi bolje od toga bio skrol ulevo i udesno. Znaci, isti broj defki kao sada, ali da postoji skrol ispred prve i iza poslednje. To je Surovi predlagao jos odavno, ali nikako da zazivi... Bice verovatno. :)))

Slažem se sa predlogom. Neki dan sam konstatovao da se prosečan broj napisanih definicija po danu povećao.

Trenutno se prikazuje 50 najnovijih. Moglo bi da se digne na 75, ali da nekako bude preglednije. Izgledaće baš neuredno tu s desne strane.

EDIT: skrolovanje isto nije loša ideja. :)

licno mislim da bi desno mogla da stoji nesto kao arhiva sa skrolovanjem nadole. Znaci prozorce koje sadrzi isto sto i arhiva za danasnji dan, samo da se vide poslednje n definicije, a covek da lepo moze da uhvati skrol bar za usi i skroluje nadole starije. Stavio bi da se vidi i trenutni skor pored definicije.

Ovo da se vidi skor ne podrzavam, jer se slazem sa trenutnom politikom da se ne vidi skor pre glasanja.
Za ostalo se manje-vise slazem. Mislim da vecina autora prelazi na ocenjivanje definicija kroz ovaj link: http://vukajlija.com/definicije/nove
nego kroz taj meni sa desne strane. Barem je to mnogo efikasniji nacin, pogotovo za one sa slabom konekcijom, jer ocenjujes po 10 definicija na jednom ekranu, a mozes da ides do poslednje koju si ocenio, cak i ako je van "zmije" sa desne strane.
Jedino sto ne vidis slike uz definiciju, ja bih pre to promenio; da mogu da se vide slike kada citas definiciju iz bilo kog moda.

Е, и то исто, да.