Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa kad prije....
Real 1 0
Inter 1 0
U 30. sekundi, Nojer izleteo i izbacio glavom, a Deki volej sa ravno pola terena. Lopta direktno ušla, nije ni pala na zemlju. Najbolji gol u istoriji... Nemački komentator kaže, Srbin Dejan Stanković, a meni milo oko srca :)
uuuuuuuuuuuuu
JEEEEE, pustili mi SAT.1 konačno!
Sad ću i ja slušat Švabe.
ode Krauc
...i onda Srbin namesti gol Šalkeu... e jebem ti fudbal.
Правда за ментално заостале играче....
Играч мање
A ludog Šalketa sunce ti jebem... mal ne dadoše gol...
A šta je ojebina uradila pa dobila crveni za 10 minuta utakmice?
Stiso Šalke, šta odbrani Cezar jbt. Ali trebalo je da da crveni Japancu i penal za Inter.
I Deki izađe. Ošinuo onog klinca, dobio žuti i povredio sam sebe.
Ko veli - dao sam gol, imo par dodavanja, da ja izađem dok nisam usro....
Јеби глупи Тотинхем и све оне шатро Тотинхемовце што навијају за Тотинхем откад је Герет Бејл дао три гола Интеру. ЈЕБИ ТОТИНХЕМ!
Jes Šalke slab sunce ti....
Što volim kada spiker na Meaci kaže "Diego Alberto", a navijači zagrme "Milito!"
Tim koji je još u borbi za opstanak u Bundesligi der prvaka Evrope u gostima. Dere. Userava. Na moju žalost. Ali ja lepo pričam da je Bundesliga keva za ostale lige.
ma jebe zato što inter igra očajno u odbrani... kako im se samo raul prošete, to je bruka... nije ni čudo što ih je šugavi milan odero
:bojkotuje LŠ, bojkotuje LŠ, bojkotuje LŠ... uključila ton: Kako je glupo kad gledaš, a nemaš više za koga da navijaš pa ti svejedno ko će pobediti. :/
a ti počni igrati kladionicu stormA
Storma, nadam se da nisi za Milan navijala, ako jesi, onda smo zvanično u svađi :) Razbija ih Šalke, još ovaj moron Kivu dobio crvenu kartu. Mada, da su Eto i Milito dali golove na početku drugog, druga pesma bi bila...