Liga šampiona!

1. Ма Меси је курац без остатка Барселоне.

2. Matko96

Ма Меси је курац без остатка Барселоне.

LOL
    Nisu nas dovoljno bombardovali.

3. Шта се преноси вечерас на ком каналу?

4. Na RTS-u: City-Dortmund
    A na Arenama sve ostalo. Na Areni 2 imas multi prenos.

5. Kako mi se ogadi ovaj Siti. O jebote, kako su se izvukli. A i Dortmund se izmašio za sve pare. Subotić je kiksara, napravio je nekoliko grešaka u odbrani i na kraju skrivio penal u samoj završnici meča. Po meni ono nije bio penal.

6. Ремзи дао гол, ко умире следећи!?

7. Ono nije bio penal, pokenjam se na sudiju jedva je čekao da svira. Dortmund ih je pojeo.
    Smrdljivi Šiti...

8. Какви усери, страшно... Ем их усере да не приме бар пет голова, ем им судија свира непостојећи пенал. Посерем се на фудбал.

9. Ово ја зовем фудбал! Не сећам се кад сам последњи пут уживао оволико у гледању ЛШ. Јебем ти Барсу говњиву, Дортмунд објаснио фудбал, може лок на Лигу шампиона!!1

10. Откуд Реал нема спонзора на дресу?

11. Pa neće niko da im bude sponzor.

12. То сигурно због Кристијана Роналда. Дискриминација гејева на делу!

13. Ti miješaš metroseksualce sa gejevima.

14. Али изгледа их мешају и спонзори.

15. Шта је с тим лучким градом у Енглеској, па имају два толико усрана тима? Јао, само нек Дортмунд прође групу... Дефинитивно за њих навијам у овој сезони ЛШ, кад већ нема Ливерпула.

Дортмунд објаснио фудбал! (2)

16. Дортмунд је тако добро игр'о да сам већи део текме мислио да играју код куће.

17. I ja sam mislio da igraju kući i da su pogriješili ovi iz redakcije što su stavili da je Siti domaćin. I bila čitava jedna tribina puna Dortmundovih navijača, iza gola.

18. Али како брани онај Харт јебо га мушког родитеља мушки родитељ.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.