Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
jebote remzi dao gol, ne vjerujem i dalje. nisam srecan zbog toga, sad ce ga opet stavljati u tim.
Toga se i ja bojim, vise no da ce neko krepati zbog njega. :D
Ubedljivo najbolja investicija Šitija ikad - Džo Hart! Sve ti svece jebem, u kakvog je golmana izras'o! Al' što reče Dub, ogadio mi se Šiti žešće. Nije da sam ih pre voleo, samo su mi bili gotivni zbog kraja prošle sezone, ali baš mi krivo za Dortmund. Onaj Levandovski se ispromašiv'o k'o neki amater jebote. Kakvu mu je loptu dao Gundogan i ono nije mogao da završi. Propast. Biće tek vesela tekma u Nemačkoj. Ali stvarno pravo uživanje. Onaj Getze (mnogo mi seljački da napišem Gece, k'o ime za neku svinju jebote) je zver za sve pare. Ko je gledao Dortmund protiv Fortune tek onda zna o čemu pričam. Lik je lud.
А онај Суботић је морао усрати,онако само Срби знају.
Borusia ima velike šanse za prolazak dalje i veceras su objasnili neke stvari Manciniu da nije sve u paraama i volio bih da ih izbace. Na Westfalenu cisto sumnjam da ih Sity moze dobiti a i Real. Majstorija veceras Benzeme. Remsi dao gol nesta jebeno ce da se desi ovih dana
Није Суботић ништа ту могао, јеби га. Лопта је брзо ишла, нико не би стиг'о да склони руку. С једне стране гледано, ненамерно играње руком треба да се толерише, ал' с друге стране није ни у реду да рука прешече лопту, која је могла да буде јако опасна, па макар било и ненамерно. Тако да судија ту може да одлучи шта 'оће, само Суботић ништа није крив и не треба да добије жути картон (мислим да и није добио, је л' тако?)
:фејспалм:
Да с' вид'о каква је тек Бабовић зверина. Ко је гледао Партизан против Валете зна о чему причам. :Д
Једина позната личност која може
мирно да спава кад Ремзи да го'.
Pa ja ne znam šta ovo bi?
Pa ajde bar jedan, ali ni jedan, ni Barsa ni Junajted da ga izduva. AUKURAC lijepo!!
Самарас је краљ. х)
Onaj Šahtjor nije human.
Ovaj siti opet neće proći grupu
Žali bože uloženih para
Ako ništa drugo, drago mi je što je Malaga pobijedila.
Диви га мали Ајакс... ОПААААА! Џаба овом Ситију кинта, изгледа да ипак нису довољно велики за ЛШ. Контам да ће сад на зиму да доведу К.Роналда, Фалкаа и још неку тројицу нападача.
Madrid ceo na kurac mi seo OPAAAA!
Bravo za Dortmund, a vala bravo i za Ajax što je ovako opeglao Šiti!
Siti može samo na ostrvu da stvara rezultate, za Ligu Šampiona treba nešto više.
Jeste treba im za početak trener umesto Manćinija...
Како овај лик, што је забио за Порто, има дојајно име - Џексон Мартинез. :Д
Drago mi je zbog Olimpijakosa, i žao mi Jovanovića, čovek mogao pet komada spakovati Zenitu, ali nije spakovao nijedan.
Диви га мали Ајакс... ОПААААА! Џаба овом Ситију кинта, изгледа да ипак нису довољно велики за ЛШ. Контам да ће сад на зиму да доведу К.Роналда, Фалкаа и још неку тројицу нападача.
Па није Ајакс мали. Мали клуб је Манчестер Сити. Ајакс је великан. Сити покушава да купи нешто што не може, а то је традиција и име које се ствара деценијама.
Наравно, јако ме је изнервирао пораз Реала, али поштено, нису се ни трудили довољно. Све се своди на Роналдово солирање. Себичан је и превише. Џабе јак тим кад играчи немају ни 50% мотива којег имају играчи Борусије,
Kako uigrane dvije akcije Ajaksa i šeikovci gube na svom stadionu.
Овај Дортмунад објашњава неке ствари у овог групи смрти. ОПААААА!