Liga šampiona!

1. MIDŽET JEBENI
    MRZIM GA

2. Ja ga ne mrzim samo ne volim Barselonu.

3. Zar se može Messi mrziti? :)

Utamica prođe na nivou, Kerik je ispao jako snalažljiv. Šteta za Nanijev penal. Galata imala odličnu šansu. Sve u svemu, ja zadovoljan. :)

4. Ibrahimović<<<Balotetli<Messi

That's the way i like it. lolol

MESSI MIDŽET RASPALI TREBO JE MAŠITI I DA BRAĆA RUSI POBJEDE

5. Kristijano mi je bio omiljeni igrač još u Sportingu, a onda sam ga zavoleo i u Mančesteru, imao sam dres jebeni koji sam platio boga i oca. Ronaldo je pre svega veliki radnik, ako ga zbog nečeg treba poštovati onda je to njegov trud, a bogami i uspeh u skoro svakom polju života. O Mesiju nemam neko mišljenje, ali ne volim taj stil fudbala koji on fura.

6. http://www.youtube.com/watch?v=kKmSTR7v8R4

Један од многих оваквих клипова на нету.... Не волим их, ужасно их не волим, а са Роналдињом су ми били готивни.... Меси је говнар, чим га неко затвори или чим се не игра како Барселона игра (у Аргентини) постаје потпуно други, у овом случају лошији, играч....

7. ahahahah MESI JEBE

8. оће ли ноћас да буде ЛШ на РТС или да правим увредљив постер који садржи Тијанићеву висораван од лобање?

9. РТС не преноси више ЛШ или шта?!

10. Само средом, уторком Арена закупила сва права.

11. Neće bre biti prenosa utorkom uopšte. Elem, koju utakmicu dizaberem da gledam?

12. То само код нас има... Замисли нема преноса уторком... Лебац ти крвави јебем. Правда за уторак!

13. Ima bgate na Aveni. Još da bude zvuka i milina... E da, er sam ja jedini koi nema zvuk, tj. ima al' k'o da nema? :D

14. Ја имам звук и гледам, али немају сви арену.

15. овогодишњи АПОЕЛ се зове БАТЕ Борисов, пајшта сам реко. да цитирам пар стихова што написах малопре

БАТЕ силни, БАТЕ луди, кад БАТЕ крене, Јевропа се чуди

16. Lele Bate šta im uradiše. A inače Šahtjor je komotno mogao da dobije Juventus u sred Torina, nedostajalo je sreće.

17. Kristijano mi je bio omiljeni igrač još u Sportingu, a onda sam ga zavoleo i u Mančesteru, imao sam dres jebeni koji sam platio boga i oca. Ronaldo je pre svega veliki radnik, ako ga zbog nečeg treba poštovati onda je to njegov trud, a bogami i uspeh u skoro svakom polju života. O Mesiju nemam neko mišljenje, ali ne volim taj stil fudbala koji on fura.

To Marvele!

Меси је говнар, чим га неко затвори или чим се не игра како Барселона игра (у Аргентини) постаје потпуно други, у овом случају лошији, играч....

To Cembrlejne!

18. Skam zamalo da izgubi u Klužu.

19. ценим да је Пујол ноћас завршио каријеру...

http://www.youtube.com/watch?v=nsxjOR6drM4&feature=youtu.be

што се Месија и Роналда тиче мртва трка, мој фаворит је Роналдо, позерчина је али зна фудбал, Меси без Барселоне није исти а овог доведи и у Јагодину са Ћуранима би знао да игра

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.