Liga šampiona!

1. Овај Туре је бољи реализатор од 90% нападача из најјачих клубова.

2. Па кад више скоро и да нема нигде поштеног нападача.

3. Igraju ove Švabe, mamu im..

4. Kako igra ovaj Ajaks. Ne vjerujem da je Siti ekipa protiv koje igraju. Sumnjam da će izdržati do kraja, al se nadam, jbg. Uvijek su mi bili dragi ti holandski klubovi, iako je Pierre-ov Fejnord ipak meni bio najdraži.

5. Retko lep gol Turea.

6. Kako slučajno je dosuđen penal za Junajted, kad je prigustilo.

7. Даде Јуве отказ Ди Матеу. Јуве и Шахтар пролазе из њихове групе. 3 гола у другом полувремену Шахтара,само су јадно дали онај први гол,али добро.

8. Ahahaha, jebeni Mekses. Taj lik ni u pesu ne bi smeo ovo da radi, ali kad te prokenja, prokenmja te.

9. Jednom će i Junajted dobiti tešku grupu...

10. Некако ми женскаст био онај пенал јебени за манчестер сити, е ал извалите колико Дортмунд јебе, лоооооооооодило маћориеееее

11. Da bre, nije više normalno šta ovaj Dortmund radi. Ali imam osećaj da neće stići do finala i da će ih zajebati neki španski ili žabarski govnari koji će se provući kao i uvek...

12. Zamislite finale Dortmund - Malaga :D

13. Zamislite finale Dortmund - Malaga :D

E to bi bilo dojaja :)

14. Rafa Benitez novi trener Čelzija. HAHAHAHAHHAHAA

15. Čaba Abramoviču tolike pare kad je glup.

16. Dortmund jebe kevu, prvaci Evrope i Engleske ni u prvih 16! :)
    Mekses najbolji gol do sada u lš, eto Ibri konkurencije. :)

17. Динамо је најјача екипа у историји ове игре. Свака част на пласману. Паре су заслужили, али да сваке године служиш као веце шоља у коју ће кењати осредњи европски тимови, схватиш да пласман више нема смисла.

ЕДИТ:
    Гол разлика: 0:13

18. Ni neki naš klub ne bi mnogo bolje prošao, ali im je gol razlika za divljenje. Pa ako baš toliko ne mogu da daju gol, nek igraju bunker majku mu.