Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mogu da se kladim da je bila bolja utakmica od one preizvikane.
Znao sam ja da će se dva ogromna stručnjaka nešto prenemagati i taktički nadmudrivati.
бољи рејал рејално, а рејално и јесте, а рејално бијо би и ја да имам трансфер буџет од 200 милијона евра.
Mančo, Mančo, još si ti zelen...
Šanse za prolazak Junajteda su se povećale na 55% i to samo zbog revanša na domaćem terenu. Ipak više mogućih rezultata te utakmice odgovara Realu, a ako Real na Trafordu da 2 gola, što nije nemoguće, biće čipavo za Junajted i biće ludnica.
Asam počo da serem k'o Žajk.
Šanse za prolazak Junajteda su se povećale na 55% i to samo zbog revanša na domaćem terenu. Ipak više mogućih rezultata te utakmice odgovara Realu, a ako Real na Trafordu da 2 gola, što nije nemoguće, biće čipavo za Junajted i biće ludnica.
BIĆE ČIPAVO!
Ma Dube, ja reko' da ste hipsteri, jerbo 200 miliona ljudi gleda Real-Junajted, a vi Borusiju je l' te.
JA GLEDAM BORUSIJU JER TAJ TIM VOLEM OD 1995. GODINE! OPAAAAAAA
Pa gledao sam ja jednim okom ovo na teveu, al sam više gladao ovu drugu.
Skočimiše, Lars Riken i Andreas Meler se ponose tobom :D
I legenda - Marko Kurc, a čika Otmar na klupi!
Mančo, Mančo da strimovi nisu gola kurčina ko što jesu i ja bi gledao Borusiju. A nije mogla da bude mnogo dosadnija utakmica od Real-Utd pogotovo u drugom poluvremenu. A to koliko ljudi gleda neku tekmu ne znači ništa, jer je Borusija ovaj smešni Real oprala a Mančester Realu jedva tri puta prešo pola.
I da: Tijaniću puši mi kurac!
Ja nisam tad navijao za njih, tad se kod nas umjesto fudbala igrali rata...
JA VAM KAŽEM DA STE HIPSTERI, ŠTA VIŠE IMA DA SE OBJAŠNJAVA JEBO VAS BOG.
Je l' treba da definišem hipsterizam sada?
Mančo, ako budeš definisao ubaci i mene u te hipistere.
Da mi komp nije obična piša ja bih preko neta gledao Šahtoj, možda ne od početka ali posle prvih 10min drugog poluvremena sigurno...
Kad je na svakom buvljaku bilo fluorescentno zeleno-žutih dresova Borusije Dortmund ti se nisi ni rodio, pa ti vidi ko je hipster.
Jebo te mančester!
Toetaj neki stav.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/13145_517911704921963_33746114_n.jpg
Elem, utakmica šta znam nije loša za gledanje bila. 3 prvotimca nisu počela Realnu, jebeš ga. Casiljas onaj gol ne bi primio. Sa druge strane Vidić povređen. Real je zaradio crveni karton ali mu takođe penal nije suđen nad Di Mariom. Sve u svemu Za nijansu je Real bio bolji. U Engleskoj će da bude povuci a i malo mi ga potegni. ferguson je uništio Mančester trenutno, ne možeš danas da igraš savremen fudbal a da ne ulažeš. Vreme mu je da se pakuje polako. uz jedno veliko hvala. Doveli Persija i svi u njega gledaju da reši utakmicu al nije on ta veličina da može to ko Ronaldo i Mesi npr... Eto, ako se setim još nečega dodaću.
Bolno.