U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zna li neko što ne igra Huntelar?
Ukršteni ligamenti. JEBIII BARSOOOO . BACI ME GALATA SA KLADŽEE AL NEMA VEZE. JEBI BIVŠI PENZIONERSKI DOM!
evo ga gol iz slobodnog, pajsad
EDIT: kurac
Перке, добро би прошао на лајв бету.
A ne, ja se ne kladim više, to je za mene prošlost
Причаш као да имаш 40 година и изгубио си милионе.
Kako mi sad smešno kad se setim da su posle prve tekme svi počeli sa pričom "Barsa igra dosadan fudbal, ja ne volim da ih gledam" a Barsa sad pokazuje šta je dominacija. Čast izuzecima koji imaju takvo mišljenje neko duže vreme, ali nije mi baš jasno kako neko ne voli da gleda ovakav fudbal. Možda zato što ja više volim da vidim dribling i lepe pasove nego neki gol sa 30metara.
Па мени је занимљивије гледати нпр. Борусију Дортмунд него Ћавија и екипу како деле пасове метар од себе. Не значи да не играју добро него незанимљиво.
Pa ti voli i gledaj, ima neko ko ne voli, pa ih pljuje.
Hahahahha, a dobro, počeo sam u petom razredu... to je bilo pre 6 godina. Jako se nerviram i ne idem više, pu :)
ČETIRI!!!1
4:0
TO JE TO TAKOZVANO JEBANJE BEZ KURCA!
TAKO JE BRE, MIDŽETI!!!
AJMO LJANMI, DAJ JEDAN, PROSLAVI SE!!!
PUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
jebi, ne vadi!
TRPAJJJ!
Dub i Frenki, ako takav stav imate duže vreme u potpunosti poštujem, ali većina je počela po difoltu da ih pljuje zato što ih drugi pljuju i da pričaju kako je to dosdan fudbal a da pritom 10 utakmica u životu nisu pogledali.
E sad samo da Bajern izvuče Barsu u sledećem kolu pa da konačno gledamo otvoreno utakmicu protiv Barse, odnosno da gledamo tim koji potpuno ravnopravno i bez straha može da igra protiv Barse. Ni Dortmun se ne bi povukao ali Bajern je Bajern.
JEBI BARSO GLUPE ŽABARE!
STATIVA!
Шта је то било? Барса накантала ове, а?
GALATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA