Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ko će ako neće tim koji je 13 puta za redom prošo grupnu fazu LP.
Kako je igrao Arsenal?
Dobili 2:0
Mislim, kakva im je bila igra? Rezultat sam znao, a interesuje me kaki su bili na terenu...
Gledao obe tekme.
Arseanal iako rezultat ne govori tako je bio mnogo slabiji. Roben propustio jednu 100% šansu i pored toga upropastio nekoliko napada zbog svoje sebične igre. Arsenal nije zaslužio da prođe dalje, što zbog tima što zbog slabije igre od protivnika u obe utakmice. Inače, pomoćni sudija ih je pokrao prilikom jedne 100% šanse.
Malaga i Porto odigrali baš slabu utakmicu, Porto je bio bolji u prvom i verovatno bi i prošao dalje da onaj lik nije dobio zasluženi žuti karton u oba slučaja.
E što bih voleo da Malga izvuče Galata, Barsa - Dortmund, Bajern - Real i Psž - Juve
U tom slučaju bih jedino navijao da ispadnu Juve i Real ostale tekme u ostalim tekmama bih bio neutralan.
Nisam neki ljubitelj Arsenala Man Utd volem zvog Vidare kad je Engleska u pitanju ali Arsenal igra najlepši fudbal od svih Engleza. I večeras se na iznenađenje nisu obrukali čak šta više...
Jbt, ja sam gledao Malagu preko striminga, al nisam skontao kad je Porto dobio crveni. Tek jutros kad sam gledao najzanimljivije detalje, skontam da su igrali cijelo drugo s igračem manje. A vidim nešto mi čudno bilo kako su u drugom poluvremenu igrači Malage bili otvoreniji. Prvo poluvrijeme mi je bilo pomalo dosadno jer sam navijao za Malagu, a oni igrali povučenije, na svom terenu. A onda golčina Iska.
Drugo poluvrijeme sam gledao s vremena na vrijeme jer me smorilo prvo. I Malaga je imala stvarno mnogo sreće, ali im je poništen i čist gol Saviole, nakon što se golman Porta sapleo od Baptistu i ispustio loptu.
Eto, prva sezona u LŠ i prošli ljudi dalje, do četvrtfinala. Samo da ne dobiju Dortmund, jer navijam i za njih, sve ostalo može.
A napad im sve veterani, Saviola, Santa Kruz, Žulio Baptista.
Valjda će im ukinuti onu zabranu da ne mogu da igraju evropska takmičenja iduće sezone.
Arsenal je mnogo lose odigrao sinoc. Pasovi u prvom poluvremenu ubi boze, ne mogu da se sastave. Onaj Rosicki.. nemam reci. Mnogo je lose odigrao.
Bolje su cini mi se odigrali prvu utakmicu, mnogo bolje. Osetio se nedostatak Vilsira, a i Podolskog manje vise. Cudim se kako su uopste pobedili sinoc. Navijam za Arsenal, ali iskreno, nisu zasluzili da sa onakvom igrom prodju dalje.
Koliko bi bilo do jaja da real izvuce barsu a bajern borusiju
Arsenal je mnogo lose odigrao sinoc. Pasovi u prvom poluvremenu ubi boze, ne mogu da se sastave. Onaj Rosicki.. nemam reci. Mnogo je lose odigrao.
Bolje su cini mi se odigrali prvu utakmicu, mnogo bolje. Osetio se nedostatak Vilsira, a i Podolskog manje vise. Cudim se kako su uopste pobedili sinoc. Navijam za Arsenal, ali iskreno, nisu zasluzili da sa onakvom igrom prodju dalje.
A nije ni Bajern. Utakmica je bila losa, ali je kraj barem bio uzbudljiv. I ja navijam za Arsenal. Ni ove godine nista nece biti od trofeja, jbga. Nisam video onako los Bajern u poslednje vreme...
Bajern je definitivno podbacio sinoc, i golovima i igrom. Ocekivao sam da ce jedan bar da daju, ako ne i vise. Ali kada se sve sabere i oduzme, cini mi se da su u obe utakmice ukupno bili bolji. Kazem ovo ma koliko ja voleo Arsenal..
Ma slazem se, nazalost je to istina... Mozda se nesto promeni sledece sezone, mada pitanje je dokle tako... Koliko god voleo Arsena Vengera i njegov stil, mozda je vreme da neko drugi dodje na mesto trenera... Ali opet, to onda nece biti taj Arsenal kao sto mi ni Liverpul nije pravi bez Beniteza... Od kako je on otisao Liverpul je pao, bojim se da bi se slicna stvar desila i Arsenalu bez Vengera...
@XРАСТ
Možda bi Arsenal potonuo, možda.. Ali bolje napraviti i taj jebeni pogrešan korak nego stojati i tapkati u mestu sedam (evo sad će i osma) sezona.
Venger nije neki taktičar, daje dosta slobode svim igračima i to se jasno moglo videti sinoć
Kod Bajerna se uvek zna gde je ko, kako funkcioniše napad.. Taktički su ubili Arsenal sa ovim timom bez dva bitna (ako ne i najbitnija) igrača Švajnija i Riberija..
Arsenal nije priliku imao do 80tog minuta i onog solo prodora Žervinja (ne računajući golove i nepostojeći ofsajd)..
Bajern je mogao dati 5 golova da Roben nije ono što jest, škrto govedo..
Kenja mi se kako Venger priča kako žali za onim golom Mandžukića a sad kao zajebali smo se. Ista je priča bila i prošle godine kad ih je Milan naguzio pa se posle kao čupali.
A mogao je da se kurči i pošalje drugi tim da igra protiv Olimpijkosa izgubi naravno i tamo neki Šalke bude prvi..
Voleo da neka legenda Arsenala bude trener, Anri, Adams bilo ko jer ovaj smorio medjeda.. Nažalost niko ne može da ga otpusti ako sam ne ode, jer sve ovo danas je on stvorio.. Vrzino kolo jebeno..
Na nekim forumima sam citao da navodno od sledece sezone kinta nece da se sliva na drugu stranu (valjda kredit za stadion) pa ce sada kao biti kinte za transfere. Ako je ovo istina, ja bih voleo da Arsen ostane sledece sezonu, dovedu nekoliko kvalitetnih igraca, kvalitetnih za ekipu. I ako se nastavi ova prica, cao zdravo. Voleo bih da ostane jer otkako pratim sport, i shvatam ga, na klupi Arsenala je Venger, i ne mogu da zamislim Arsenal bez njega. Ne znam zasto, ali verujem u Arsena. Iako je sinoc na konferenciji posle meca izjavio da je "ponosan na ucinak tima", sto je meni budalastina.
Nadam se da ce se plasirati u LS sledece sezone, na bilo kakav nacin, i da imaju neki plan za sledecu sezonu, sto Arsen sto rukovodstvo, posto je ova propala.
edit: Nadam se da Arapi nece doci i u Arsenal
Dobro si pročito, nema više orplačivanja kredita, znaći ne ide kinta na neke lijeve stvari + rješavaju se mnogi paraziti istiće im ugovor a odnose 10-15 milki svake sezone. Arsenalu fali klasični zadnji vezni, to ih jebe ccjelu sezonu nisu doveli adekvatnu zamjenu za Songa. Najavili su da Arsen ima 70 milki za ovaj prelazni rok. Stameni stoper(čitaj Šovkros), zadnji vezni i jedan napadač svjetske klase je ono što treba Arsenalu.
Arsenal je jedini od TOP "neznamtinijakoliko" klubova koji je u plusu od dovodjenja igraca u ovom milenijumu. Dok god tako posluju, trofeji su manje bitni. Gleda se profit, to je nadam se, svima jasno.
Арсеналу требају два задња везна и решиће све проблеме.... Као кад су имали Вијеру и Жилберта Силву - били су непобедиви.... А и поновићу се - Енглези кад би на ЛШ гледали барем упола као што гледају на Премијер лигу доминирали би.... Ако Платини убаци мало више пара у игру, можда и хоће.... Зашто би се бактали за 15-20 милиона евра (и то ако освоје), кад им задњепласирани тим лиге само од ТВ права добије 40 и нешто милиона фунти....
Бенитез је и сјебао Ливерпул.... Поготово школу са његовим пошпањивањем екипе.... Не треба заборавити да је почетне успехе (ЛШ) имао са Улијеовим тимом....
Da, sa te strane je Arsen Venger(i uprava naravno) potpuno uspeo. Arsenal ce imati zdravu finansijsku podrsku, nadam se da ce se to i iskoristiti. Da, Arsen Venger nije takticar, on je fenomenalan za pronalazenje i treniranje sjajnih igraca tako da im daje i dosta slobode, ali upravo je ta sloboda ono zbog cega volim Arsenal. Arsenal je ono sto bi Barselona trebalo da bude, naravno ne toliko nastimovan, ali Barselona gusi igru nepotrebno dok Arsenal kad se raspuca to ispada fenomenalno.
Ne znam, voleo bih da Arsen Venger ostane na klupi. Koliko god sam uvek za neke promene kad nesto ne ide, on cini dosta dobrih stvari za klub i jedino sto (nazalost) fali (a sto je vecini ljudi i najbitnije) jesu trofeji...
A kada bi ne daj bože osvojili nešto ne bi uopšte dobili kintu za to.
Nisi u pravu mancestere.
Citao sam negde odlican tekst, ali sada ne mogu da ga nadjem i da linkujem. Naime, Arsenal i Porcmut su pre nekoliko godina bili u istim govnima. Birali su politiku kako da isplivaju. Porcmut je uzeo kredite i kupio "zvucna" imena poput Kanu-a i jos nekih crnaca i nije osvojio nista, pa logicno nije ni mogao da odplati kredit. Arsenal se odlucio za prodaju igraca ( kupi jeftino - prodaj skupo ) i za izgradnju novog stadiona, da bi mogli da zarade vise od karata. Pogledaj gde je danas Arsenal, a Porcmut je u trecoj ligi (ako se ne varam) pred gasenjem.