Liga šampiona!

1. Arsenal je stvorio takvo okruženje da u narednih 20 godina će poslovati u plusu. Napravili su stadion koji je jedan od najmodernijih u Evropi. Da bi to postigli morali su nešto da žrtvuju, a to su trofeji. Igrači su odlazili jer su im male plate bile. Najvecu ikad platu u Arsenalu imo je Anri 150k funti što je za jednog takvog igrača veoma malo. 2014 svi krediti, dugovanja u Arsenalu nestaju + Fifa fair play. Ta situacija najbolje će odgovarati timovima koji posluju u plusu, a Arsenal je najbolji primjer toga.
    Primjer Barse, oni jesu dominantni zadnjih nekoliko godina ali kad su one godine osvojili sve trofeje opet godinu završili u minusu. Popišali su se na historiju kluba kad su prihvatili sponzore na dresu, a da nisu to uradili vjerovatno bi doživili sudbinu Porsmuta(njihov ukupni dug je oko 500 milki jevreja). Pitanje je vremena kada će to jednom puknuti i kada će početi dolazit dugovi na naplatu. Oni jesu osvajali trofeja ali nisu stvorili stabilnu finansijsku situaciju u klubu.

2. Pa dobro, ne kažem da im to ne donosi pare, samo kažem da ne bi škodilo i kada bi uzeli koji milion od kupova, ili lige čak jebiga. Mislim siguran sam da da mogu da biraju između kinte od prodaje igrača i trofeja da bi izabrali trofej.

3. E to Denisx-e, taj sam i ja citao.

4. Predstavio si to kao da se oni svesno odriču trofeja zarad kinte od prodaje, a mislim da nije tako.

5. + Fifa fair play.

Ovo je kerov kurac. Citao sam da su u PSG-u vec potpisali neke enormne ugovore sa katarskim firmama koje verovatno drzi taj isti seik. I on moze u teoriji da svake godine postpisuje ugovor za reklamu na dresu i da daje PSG-u 500-600 miliona godisnje.

6. Moze, ali sigurno nece...
    @ManUtdOwn18, naravno da se nisu odrekli direktno trofeja, ali su svesni da sa nedovoljnim ulaganjima ce trofeji biti tesko dostizni...
    Inace, prosle nedelje je Arsen Venger pobesneo na nekoj pres konferenciji... U Engleskoj su ga bas spopali, jebena engleska zuta stampa ga pritiska da da otkaz, nadam se (i verujem) da nece podleci pod njihovim pritskom...

7. Jeste da nije tema Liga Evrope, ali samo da se poserem na smrdljivo pravilo gola u gostima koje vazi u produzecima! Jebem im sve bas...Pa kako je posteno da jedna ekipa ima 30 minuta vise da da gol!? Serem im se u fudbal bas...

EDIT: Na neki nacin i jeste LS, s' obzirom da nijedan tim nisam pomenuO! :D

8. Barsa, Real, Mančester Junajted i mnogi drugi su u ogromnim dugovima.
    Barsa i Real samo na ime poreza duguju državi pola milijarde a Mančesterov ukupan dug je negde oko 300miliona. Arsen Venger kao pravi stručanjak dovede dobre mlade igrače, posle ih proda za mnogo veće pare i klub je zbpg toga u velikom plusu, mada je u poslednjih par godina dosta grešio što se tiče "talentovanih" igrača. Ja ću svakako uvek više ceniti njega nego nekog Murinja koji dobije 300miliona i dovodi već afirmisane igrače.

9. Što se tiče tog "fel pleja" to je golo govno. Ferguson je potpisao ugovor sa nekom firmom tako da će za neki transfer(zaboravio sam koji) pola dati klub a pola ta firma.

10. samo da se poserem na smrdljivo pravilo gola u gostima koje vazi u produzecima! Jebem im sve bas...Pa kako je posteno da jedna ekipa ima 30 minuta vise da da gol!? Serem im se u fudbal bas...

Ja ne kontam ovo pravilo nikako. Gledam utakmicu preko strima i nakon 4-1 čekam penale a oni mi ubacuju Čelzi- Steaua. I tako izlistam sve linkove, ni jedan ne radi. Kad ono na rezultatima prošao Totenhem. U kurac krasni.

11. Glupo je pravilo skroz... Podseca me na one gluposti sa zlatnim i srebrnim golom... Ne znam na cemu su bili kada su to predlozili/prihvatili...

12. Pravilo je ravno kurcu.

13. Kenjam im u usta...Kad mi oba kluba ispadnu zbog toga! :D

14. Ma jebem im mater i jebalo ih pravilo to smrdljivo. Inter zaslužio da prođe.

15. Malaga - Galata
    Borusija - PSG
    Juve - Bajern
    Barsa - Real

Cetvrtfinala koja bih zeleo da vidim

16. Ja bih samo voleo da Barsa izvuce Bajern i da Nemce fino spuste na zemlju.

17. Koji su po vama 4 favorita od ovih ekipa?
    Real, Barsa, Bajern i možda Dormund?

18. Ma Barsu smrdljivu ce sad da ukenja neka Malaga, ili Galata, lagano idu dalje. Real-PSG ce bude, Dortmund- Juve, i Bajern sa nekim koga ne izvuce Barsa, tako mi smrdi...

19. Jeste da nije tema Liga Evrope, ali samo da se poserem na smrdljivo pravilo gola u gostima koje vazi u produzecima! Jebem im sve bas...Pa kako je posteno da jedna ekipa ima 30 minuta vise da da gol!? Serem im se u fudbal bas...

Gol u gostima je fantastican izum, najbolji nacin da se utakmice rese, a da se ne ide u produzetke. Rekao bih da daje posebnu car fudbalu. Inter je imao podrsku domacih navijaca, ako je 3:0 u oba meca u regularnom delu, zasto bi se produzeci igrali u Milanu, a ne u Londonu? Samo zato sto se revans igra u Italiji? Imaju domaci teren, domace navijace i ako su vec dali tri komada, ne bi smeli da dopuste da se sjebu onako. Totenhem je samom cinjenicom da igra u gostima hendikepiran i zato mu je situacija olaksana cinjenicom da za 1 njihov, ovi moraju da daju dva komada.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.