Liga šampiona!

1. Волео бих Бајерн - Реал, зато што мислим да не леже Реалу традиционално и да би прштало на све стране, а такође и због тога што мислим да Борусија у полуфиналу има највише шанси против Барселоне, некако могу да замислим како их надигравају у обе утакмице. Дакле, навијао бих за немачко финале у том случају, невера...

Или друга опција, Ел Класико у ком бих волео да победи Барса, па да их Борусија добије у финалу. Овакав расплет ми се још више свиђа.

А не бих волео Борусија - Реал, јер и ја мислим да ће тешко опет зајебати Муриња.

Допуна: Френки, мислим да је ипак Бајерн у најбољој форми тренутно.

2. Шта знам, Арсенал их је био тотално надиграо у Минхену.

3. Ma zajeban je Švabo. Mašina je to. Uzeće fašisti ove godine vrlo verovatno. Jes' da to pričam već dve godine i voleo bih da opet ne uzmu, ali videćemo.

Или друга опција, Ел Класико у ком бих волео да победи Барса, па да их Борусија добије у финалу. Овакав расплет ми се још више свиђа.

I mene me se ova opcija najviše me se sviđa. Mada se ne bih bunio ni da Barsa dobije. :D

4. Znači, špansko finale.
    Real će bije moe dortmunđane, a midžeti će opraše bavarce
    murinjo će osvoji lš ove godine, mora tako da bude.

5. POLUFINALNI PAROVI

Bajern Minhen - Barselona
    Real Madrid - Borusija Dortmund

6. Au Bajern- Barselona, Dortmund - Real. Miriše na klasiko u finalu. Kao što sam već reko Bajern ne može ništa protiv Barselone a teško da će Murinjo da bude nadigran 4 puta od istog trenera u jednoj sezoni.

7. Bajern i Dortmund do finala!

8. Не отписујте Бајерн никако, кад им је ПСЖ направио оволико проблема, Бајерн сигурно има шансе да их избаци. Много су физички доминантнији од Барсе и много дисциплинованији од ПСЖ-а. Још је Барси задња линија у последње време баш шарена, повреде Пујола, Маскерана... Реал ми је фаворит у другом мечу, али ако Дортмунд буде одиграо на врхунцу могућности, као против Ситија у Манчестеру, мислим да имају шансе и да их избаце. Мада већи ми је фикс Реал против Дортмунда него Барса против Бајерна.

9. Jebaćemo Bajerna!!!!!!!!

10. dje se igraju prve?

11. Ovako kako sam ja napisao pre par postova. Real i Bajern domacini.

12. Realno:
    Bajern - Real finale, a neće se lako dati Borusija, ali sudija će 100% odrađivati posao za REal ako ne bude išlo po vinklu pojedinim igračima Reala.

13. Real rutinski pobeđuje Borusiju i posle osvaja pehar u duelu sa Barsom.

14. Реал се опет извук'о. Надам се да ће ЛШ освојити тим из другог полуфиналног дуела или Борусија. :Д

15. Bajern ima da urniše Barsu. A ja navijam za Dortmunda, pa ako mogne, goni do finala :D

16. Bajern- Barsa, tekma koju sam iščekivao. Bavarci se sigurno neće zatvoriti, nadam se da će biti lepo za gledanje.

17. DA KARAMO MIDŽETE LUDAKE!

Real do titule, igraju najjačiji fudbal, nikad se ne brane što mi je čudno za ekipu koju vodi Murinjo, ali jebu mame C.R, Ozil i ekipa.. Očekujem Bajern u finalu sa Realom, najjače ekipe trenutno.

18. Protiv Barse je najbolja igra na kontre, što je Milan u prvom meču i dokazao a ako je taj tim mogao da im strpa 2 komada a da pritom Barsa ni jednom nije šutnula u okvir gola onda od Bajerna očekujem barem isti rezultat Barsu. Dortmund je tukao Real na svom terenu a u revanšu se Real jedva izvukao, ukratko oba meča je trebao da pobedi. E sad, mislim da Real neće dozvoliti da po treći i četvrti put u ovoj sezoni bude nadigrad tako da bih blagu prednost dao Realu, ali sam zato svim srcem uz Dortmund a u ovom drugom meču ko prođe da prođe.

19. Uopšte mi nije jasno zašto tako lako otpisujete Dortmund, mislim da oni nikako ne leže Madriđanima

20. Bogme, biće ovo jaaako lepe utakmice za gledanje. Što se Barse i Bajerna tiče, tu mislim da nema favorita. Barsa nije u nekoj vrhunskoj formi, ali je vrhunska ekipa, a Bajern jeste u vrhunskoj formi (jesu i oni naravno vrhunska ekipa), ali ih ne vidim baš kao favorite. Objektivno, blagu prednost dajem Bajernu. Subjektivno:

Jebaćemo Bajerna!!!!!!!!

Duka, nije baš da ih ljudi otpisuju, nego vide kakva je realnost. Realnost je da se Real sada apsolutno skoncentrisao na LŠ, a kad jedna takva ekipa bukvalno nema obaveze u prvenstvu već može skoro u potpunosti da se posveti samo jednom takmičenju, logično je da će biti favoriti. I jesu favoriti u tom dvomeču, ali kao što je fudbal već bezbroj puta dokazao, ne pobeđuje uvek jači na papiru i u teoriji. Na Vestfalenu 2:0 za Borusiju, strelci Gece i Rojs, tamo 1:0 za fašiste, strelac Cronaldo. I da:

UZMI KLOPE EVRO-TITULU, EVRO-TITULU, EVRO-TITULU!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.