U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
-1
ustvari, ja sam totalno sjeban
Jedna rutinska predstava na teatru snova.
Buri brate, ova generacija čelzija je završila...menjajte delove, kupujte novo.
Ramires dileja, i malo Nani u svom stilu se valja
i ja mislim...
valjda će se gazda malo otvoriti na ljeto, a možda mu je sve dojadilo i pusti sve u kurac... nikad se akvima ne zna
E sad realno, Tores je israo prvo poluvreme, nije 3 puta imao loptu.
Kad sam video da Anelka pocinje utakmicu bas samse obradovao, lepo je krenuo a onda je poceo da se povlaci nesto, da kreira napade i da se folira umesto da se otkrije da mu ubace.
Svaka cast Esliju bio je fantatsican sve vreme.
Ramires nije bio los ali je zasrao.
Lepi golovi.
Real do titule!
Nani je jedno takvo krme od igrača. Inače, dobra utakmica, šteta što je Park tako brzo dao gol.
Hvala čika Rajan. I za radost i veselje i za pare i za bogočevsku igru onoliko godina koliko sam ja živ.
Манчестер јебе, иако нисам гледао. Отреси Челзи к'о циганче слину!
Čisto da se javim likovima koji su uzdizali Čelzi i govorili kako nema 'leba od dedica u timu Junajteda.
Deda vam 3 pasa za 3 gola spržio kakva vaši igrači mogu samo da gledaju na tjubu, ali samo da gledaju, ne da rade.
Igrači poput Gigsa se ne kupuju niti proizvode više, to se jednom rodilo i nema više.
Рок трајања: Док престане да јебе лололололо
На! И после ви нормални што гледате овај фудбал, а ја нисам што гледам пораву са миџитима. Лицимури!
http://vukajlija.com/var/products/posters/201104/91847/cetvrto-dva.jpg?1302645346
Gledam ovog Raula i divim mu se. S kakvom hladnokrvnoscu je zavrsio akciju za gol. U ovim godinama uopste nije izgubio instinkt pravog napadaca. Definitivno jedan od najboljih napadaca prosle decenije. Prava je steta sto nije dobio zlatnu loptu nijednom u karijeri.
Интеру се враћа усер против Бајерна
Stvarno je car. Nisam ga gotivio dok je bio u Realu. Uvek sam smatrao da je navikan igrač koji samo čeka neki dojajan pas Zidana, Bekama, Figa, Šnajdera, Van der varta.... (ne sećam se ko je sve prošao kro real). Stvano sabija, osećaj za gol najbolji na svetu.
ЈЕБИ ГЛУПИ ИНТЕР!!!
Rekoh tamo već, Raul je gospodin. Jedan od par igrača na svetu sa nosem za gol i staloženosti za šut u poslednjoj mogućoj sekundi.
Njegov kalibar je jedinstven.
JEBI GLUPI INTER!
@Chavez..
Čudo nisi onog spomenuo
Бије овај Шалке, убија. Не знам како не могу да се саставе у Бундеслиги, па управо се иживљавају на Интеру.
Zato što je Bundesliga najbolja na svetu. Jebiga, tako je. Kad Ređina ili Malaga budu odrale Bajern, menjam iskaz.
Raul je jedan veliki majstor, ovi današnji pederčići ne mogu ni da mu prismrde. Takav igrač ne može da se postane, takva majstorčina se rađa.
Inače bih voleo finale Šalke - Real da im doktor objasni koga su oterali...