Liga šampiona!

1. Posle Premijer lige, Bundesliga najboljše objašnjava. Teško će protiv Jedinstva, ali nadam se da Šalke može proći u finale. Raul i dalje jebe.

2. Dosta se Šalke vozio.

Jbg, bole ih tuki kad su dobili da igraju sa mrtvim Interom.

Jedva čekam sledeće duele.

3. To bre!! Salke - Real u finalu...pa da se Raul usere u zivot Kristini...jebala ga sedmica.

4. Mancester-Real finale, iako Real ne gotivim, manje ih mrzim od Barse...

5. Pa voleo bih u finalu da vidim majstora kako kenja po Murinju i družini, inače najrealnije je Mančester - Real. Murinjo će da postavi taktiku da će da daju funjarski gol i da se zatvore da će biti smor da se gleda a Šalke nema šanse protiv Jedinstva iako bih voleo da ih vidim u finalu.

6. Voleo bih da Raul sahrani Real u finalu, no to je nerealno, Barsa - Mancester deluje kao najnormalnije finale u ovom trenutku i pobeda Barse, jebiga, Barsa sada ima takvu ekipu da moz' i bez trenera da igraju.

7. ja iako navijam za Liverpul jos kao mali imao sam dres Raula, i mislim da ga jos uvjek imam tu nedje, onaj stari sa Teka (ili Iteka jebem li ga nikad nisam znao kako) sponzorom, i potujem covjeka zaista mnogo, i bila bi jebena ironija da upravo on odluci u finalu sa Realom koji ga je tako nezahvalno odbacio....
    mada, jos je rano pricati o finalu, ali eto....
    Bice zanimljivi dueli u polufinalu definitivno i mislim da Junajted nema tako lak prolaz kao sto mnogi misle, Njemci su izbacili Inter i prije toga Valensiju bez 2-3 prvotimca koji ce se vjerovatno vratiti za sledeci mec, bice zanimljivo....
    Salke do titule :D

8. Bilo bi kul da Salke uzme titulu, imaju neki poseban autsajderski smek. I, da, onaj Howedes ce biti dobar igrac u buducnosti, ima potencijala definitivno.

9. iako navijam za Liverpul jos kao mali imao sam dres Raula, i mislim da ga jos uvjek imam tu nedje, onaj stari sa Teka (ili Iteka jebem li ga nikad nisam znao kako) sponzorom, i potujem covjeka zaista mnogo, i bila bi jebena ironija da upravo on odluci u finalu sa Realom koji ga je tako nezahvalno odbacio....
    mada, jos je rano pricati o finalu, ali eto....
    Bice zanimljivi dueli u polufinalu definitivno i mislim da Junajted nema tako lak prolaz kao sto mnogi misle, Njemci su izbacili Inter i prije toga Valensiju bez 2-3 prvotimca koji ce se vjerovatno vratiti za sledeci mec, bice zanimljivo....
    Salke do titule

И ја мислим да ће Милан освојити ове године. Биће занимљиво.

10. Ljudi, nemojte toliko da se zavaravate. Nije Šalke toliko dobro odigrao koliko je Inter bio loš.
    Junajted je druga priča, kao što je Barci Real druga priča i obrnuto, za razliku od jednog Šahtjora i Totenhema.

Ne preduvavajte stvari.

11. Ja navijam za Vojvodinu, nazalost se nije kvalifikovala za ligu sampinjona pa sada navijam za Salke sta cu kada ne volim Mancester...

12. Dakle veceras pocinju polufinalni dueli.
    Salke - Junajted
    I sutra Real - Barselona

mislim da bi lagano mogao biti slucaj kao u cetvrtfinalu, kada su se svi parovi skoro razrijesili vec u prvim utakmicama.
    Junajted nije bas dobar u gostima i Salke ako planira da ima kakvu takvu sansu u revansu morace da pobjedi ovu utakmicu, a ja mislim i da ce uspjeti u tome.

Sa druge strane, Real i Barselona, gdje je Real vec prethodnih nedelja dokazao da moze da igra protiv njih i da su naucili nesto iz petarde. Fora je sto ova dva poslednja meca nisu igrana na Nou Kampu, vec na Bernabeu i Mestalji valjda, tako da je donekle jos uvjek nepoznato da li moze Real da parira Barsi u gostima. Kod kuce to definitivno mogu i kontam da ce bit zanimljivo....

13. Овом Нојеру бисту да подигну у сред Гелзенкирхена.

14. Brani kao hobotnica. Ipak, mislim da će da puknu.

15. Ja navijam za Šalke...kad je bio dobar za Hitlera, dobar je i za mene. Ne mogu da gledam više jedne te iste timove po finalima, jes da volim ponajviše Barsu, al voleo bi da fianle bude Real - Šalke, i da pobede Gazpromovci, pa da Gazprom da još više para Zvezdi i na primer Zvezda kupi Nikolicu iz Steaue i onda dogodine Zvezda osvoji naš kup.

16. voleo bih da uzme neki manji klub, tako da navijam za salke
    ako ne moze, onda real
    ako ni to ne moze, onda mancester
    samo da trofej ne ode onim gejevima

17. jebiga
    sace da im daju jos 2, tamo 1:0 i gotovo

18. Примио га НОЕР

19. Ajde nek se upišu i ostali mačići, ovu dvojicu nemam na fentaziju :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.