Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jebali smo turke u sred Konstantinopoljaaa...
Jebi bule, ne vadi OPAAAA!!!
Još da nam dodje Suarez, Benzema i C.Ronaldo i Veselko Trivunović i osvajamo KARLING KUP opušteno
I ladno je Rukavinin crveni karton najbrži poslije neke izmjene. Interesantno.
I Fabregas da se vrati. I da dovedemo Felainija da bude izmena Rosickom.
Dobro, ti sad preteruješ.
Preterujem?
A sto je Blic objavio da Venger pregovara sa Kasiljasom?
Venger pregovaro HA!
Da je Venger pregovaro za Kosovo mi bi tek sad imali na redu da se potpiše rezolucija 1244 a izgubili bi ga tek 2066
Vojvoda bi ovih dana bio izrucen...
Hahahahahahhahahahha...
EDIT: I za Papeta i za Sanšajna
Koliko je ona Austrija tužna ekipa... Mislim da bi ih Vojvodina izbacila bez po muke.
Tužni Šalke se dogegao do LŠ, bolje oni nego onaj mrtvi PAOK, mada su obe ekipe slabe.
Bazel rutinski, stabilni k'o i svake godine, mogu do trećeg mesta u nekoj normalnoj grupi.
Steaua očekivano dalje, dobili su lakog protivnika, mada ne muljaju mnogo, igraju pristojan fudbal.
Arsenal ponovo išamarao Turke, najkonstaniji engleski klub u Evropi.
Ispade Karagandi. Ko ih jebe kad su glupi. Seltik će da završi grupu sa jednim bodom u najboljem slučaju.
Milan rutinski.
Sosijedad potvrdio da je dobra ekipa.
Plzen rutinski, Maribor ima sreće što ide u LE.
Fereira takođe zalutala.
http://i.minus.com/i1hLr8l49o090.gif
Jebi kazahstanske ovcoubice! Sunce ti jebem, kakva utakmica. Trebalo je ovo da bude gotovo još prošle nedelje, al' Seltik ne bi bio to što jeste...
Tako su govorili i prošle sezone.
kakvo sranje.2 gola u nadoknadi vremena.dosta je i onim indijancima uefa.mada,navijao sam za njih.
Navijao sam i ja za Seltik, kakvi Kazahstanci kakve pičke materine, ali sam gledao meč i cenim da su igrači Karagandija mogli da ture bar jedan, samo da su poneli bar gram muda od kuće. Seltikova odbrana je kao Zvezdina, možda za nijansu bolja.
Gledah sad pregled, kako je Sosijedad ponovo podučio Lion... Drugi gol Vele čisto popišavanje.
http://www.soccerhighlightstoday.com/2013/08/video-real-sociedad-2-0-lyon-champions.html
rasplino se vela.u poslednje 2 sezone poceo da pokazuje da je dobar igrac.
Mislim da bi on komotno mogao već sad da igra za Arsenal. Realno, nemaju oni tako dugu klupu, ako ne bi počinjao, svakako bi bio dobar u rotaciji. Igrao je prošle sezone Žervinjo koji nije ništa bolji nego on sada.
Bas htedoh da napisem to. Cudno mi je samo da ga je Arsen pustio tako lako da ode, on ima njuh za takve. A realno nije da nije pokazivao potencijal, na menadzeru bar. :)
JEBI LION!
Verovatno je tripovao da će mu doći Benzema, Iguain i Suarez, onda ne bi bilo mesta za Velu. :)
Doći će mu Rišario Živković opušteno
Bas htedoh da napisem to. Cudno mi je samo da ga je Arsen pustio tako lako da ode, on ima njuh za takve. A realno nije da nije pokazivao potencijal, na menadzeru bar. :)
Ima klauzulu u ugovoru da moze da se vrati u Arsenal ako plate neke sitne pare. Tipa 5 miliona ili 7.