Liga šampiona!

1. 4 miliona funti, sad sam proverio.

2. Mislio sam da je na pozajmici.

3. Bio je 2011, pa je 2012 presao ''za stalno''.

4. A ja sam mislio da je u Arsenalu imao klauzulu, i da je Sosijedad iskoristio. Sreca, pa sam pogresio. A deluje mi da se stvarno razvija u dobrog igraca. Bilo bi kul da se razigra malo u Sosijedadu, pa da se vrne u Arsenal. :)

5. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1233364_618475971516983_465164105_n.jpg

Eto hin parovi..
    Nema nekih grupica smrti, možda je najjača ova sa Barsom, MIlanom i Ajaksom.
    Mada i ova sa Arsenalom, Borusijom i Napolijem je izjednačena..

6. Бога ми, имаћете тежак задатак са Дортмундом, појачаним Наполијем и Олимпиком...

7. 2 najdosadnije grupe sa Zenitom i sa Psgom

8. Арсеналова најтежа, а мислим да би и Јунајтедова могла бити доста занимљива. А по именима најзвучнија Барселона, Милан, Ајакс, Селтик, али не дајем велике шансе другој половини, мислим да ће без неке претеране неизвесности Барса и Милан проћи даље.

9. Najzanimljivija grupa F, po mom misljenju. Svi imaju sanse da prodju, i ekipe su poprilicno ujednacene. Grupe C i E smor.

10. Највише се радујем утакмицама Јуве - Реал (класик) и Бајерн - Сити, ту очекујем да пршти. И скоро свим утакмицама Ф групе, која ће показати да ли је Рафа Бенитез онај исти стари јебач ЛШ-оа.

11. Imam neki osecaj da iz grupe f dalje idu Dortmund i Napoli i da Arsenal, kao noslilac grupe, ne prolazi grupnu fazu. Inace, ceo sistem uefinih koeficijenata je problematican, Arsenal ne zasluzuje prvi sesir, a posebno ne Dortmund treci.

12. Arsenal je najstandardniji tim LS u poslednih 10-15 godina. Svaki put prodju grupu, jednom su bili i u finalu... Svakako da treba da imaju bolji koeficijent od recimo Salketa, PSG-a ili Marseja.
    EDIT: Jebena Benfika je nosilac grupe?

13. Како нису заслужили, сто година нису пропустили ЛШ и скоро увек прођу групу. Дортмунд можда заслужује други, али полако, не може све на основу једне сезоне, иако је била врхунска. Рачунају последњих 5, ако се не варам.

Занима ме да видим учинак Митра и Миливојевића, мада не знам колико ће играти, нарочито овај други.

14. EDIT: Jebena Benfika je nosilac grupe?

Што не би били? Упореди их са Миланом, шију их иако ови имају 10000 бодова више у сезони 2008/09. Континуирано постижу добре резултате, мало среће што се Интер није ни пласирао и ето их.
    http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

Допуна: Ово су децимале, а не хиљаде, јебем се глупа.

15. Evo jedne analize za moju dušu, ako vas mrzi da čitate, šta da vam radim. :P

A:
    U najavi jedna od najzanimljivijih grupa, a ako Leverkuzen odigra muški i najzanimljivija.

Mančester standardno dobar, mislim da neće jesti ono što se ne jede kao onda sa Bazelom i da će proći. Najveći plus - Persi; najveći minus - Valensija (Mančesterov Vešović).

Sosijedad me je oduševio protiv Liona i tipujem da mogu daleko. Najveći plus - Vela; najveći minus - neiskustvo.

Šahtjor klasično zajeban, kidaće bodove. Najveći plus - Brazilci; najveći minus - otišli najbolji Brazilci.

Od Leverkuzena još ne znam šta da očekujem. Najveći plus - Nemci su; najveći minus - prodali Širlea Prosinečkog Čelsiju.

Prognoza za kraj:
    1. Mančester
    2. Sosijedad
    3. Leverkuzen
    4. Šahtjor

B:
    Dosta izvesna grupa, stoga verovatno i dosadna.

Real mora da nastavi da grize, hoće LŠ, možda ne ove, ali svakako idu daleko. Najveći plus - Ronaldo; najveći minus - egomanija.

Juve solidno pojačan napred, ali ipak ne jak kao što je ranije bio (ne prošle, nego ranije ranije :), ipak može fino da odigra. Najveća prednost - Bufon; najveća mana - sporost.

Galata pukla pare, ali mi Turci ove sezone svi deluju musavo. Najveći plus - Drogba; najveći minus - prevelika očekivanja.

Kopenhagen klasičan autsajder. Najveći plus - Mala očekivanja; najveći minus - mali budžet.

Prognoza za kraj:
    1. Real
    2. Juve
    3. Galata
    4. Kopenhagen

C:
    Simpatična grupa, solidno neizvesna.

PSŽ ne sme da se zajebava, treba da juri maks bodova, možda X u Portugalu i to je to. Jedu malu decu na papiru, treba da se pokažu. Najveći plus - Ibra; najveći minus - velika očekivanja.

Benfika dovela kamion Srba, pitanje je kako će to da izgleda, vazda igraju lep fudbal, nek nastave. Najveći plus - mladost i brzina; najveći minus - previše Srba na jednom mestu.

Olimpijakos nema pravu konkurenciju u Grčkoj i mislim da to može da im se osveti. Najveći plus - atmosfera kod kuće; najveći minus - loša domaća liga.

Anderleht mnogo tunjav tim, često se dogegaju do Evrope al' uvek ružno igraju. Najveći plus - mala očekivanja; najveći minus - nemaju muda.

Prognoza za kraj:
    1. PSŽ
    2. Benfika
    3. Olimpijakos
    4. Anderleht

D:
    Zanimljiva grupa za gledanje, biće golova, ali opet relativno izvesan plasman.

Bajern nije krenuo toliko jako pod Gvardiolom, ali realno imaju tim za barem polufinale. Najveći plus - Mandžukić; najveći minus - Gvardiola.

Siti se mnogo dobro pojačao i biće neverovatno ako izgube više od 4 boda. Najveći plus - CEO NAPAD JEBENI; najveći minus - slaba rotacija u odbrani.

CSKA igra fin fudbal, mogu da se bore. Najveći plus - igraju u Rusiji; najveći minus -40c.

Plzen će časno da proda kožu. Najveći plus - dobro uigran tim; najveći minus - slab budžet.

Prognoza za kraj:
    1. Siti
    2. Bajern
    3. CSKA
    4. Plzen

E:
    Njesra grupa koja pokazuje k'o sve može da se dokotrlja do LŠ (samo Srbi ne).

Čelsi razbija, još je i Eto došao, maksimalan učinak ol d vej, možda i osvoje ako im bude dobar žreb (k'o što sada jeste). Najveći plus - Murinjo; najveći minus - Murinjov egotrip.

Šalke go rac, kao da nisu Nemci, mnogo metiljavo, jedva prošli PAOK koga je Metalist išamarao. I u ligi krenuli bedno. Najveći plus - Huntelar; najveći minus - primaju mnogo golova.

Bazel uvek igra isto, može se od njih svašta očekivati. Najveći plus - konstantnost; najveći minus - ...

Steaua igrala zanimljivo u kvalifikacijama, ali sve su to slabiji protivnici. Neće se brukati. Najveći plus - brz fudbal i mala očekivanja; najveći minus - mali budžet.

Prognoza za kraj:
    1. Čelsi
    2. Bazel
    3. Šalke
    4. Steaua

F:
    Po mom mišljenju, uz A, zvuči kao najzanimljivija.

Arsenal koliko god da nema odbranu i da se mrcvari u Premijeršipu, u Evropi uvek odigra maksimalno. Eno, 5:0 ukupno protiv Fenera, najava još jedne fine sezone. Najveći plus - napadačka igra uvek i svuda; najveći minus - imaju inostrane verzije Krnete i Bajkovića pozadi.

Marsej iako uvek menja igrače, nekako stalno dođe do LŠ. Opet su krenuli dobro u prvenstvu. Najveći plus - niko ne očekuje ništa od njih; najveći minus - Ni oni ne očekuju ništa od sebe, jure domaći trofej.

Dortmund skoro pa isti tim od prošle godine, može svašta da bude. Najveći plus - Levandovski; najveći minus - pritisak zbog finala LŠ.

Napoli se do jaja pojačao i zadržao sve bitnije osim Kavanija. I oni pucaju na prolaz. Najveći plus - dobar prelazni rok; najveći minus - Žabari su.

I dalje mi ne ide u glavu kako u jednoj grupi mogu da igraju ove ekipe. Glupi sistem.
    Prognoza za kraj:

1. Napoli
    2. Arsenal
    3. Dortmund
    4. Marsej

G:
    Tunjava grupa, ali može da bude goleada na nekim mečevima.

Nisam baš upoznat sa trenutnim Portovim sastavom, ali ne sumnjam da znaju šta rade. Najveći plus - dobra transfer politika; najveći minus - samo jedan jak napadač.

Atletiko doveo Vilju, igraju fin fudbal, nisu izgubili u dva meča sa Barsom. Najveći plus - Vilja; najveći minus - kompleks.

Zenit pojeo PaSoš Fereiru, ali to nije merilo. Vratio se Aršavin, uz Hulka i Keržakova to je dobar napad. Najveći plus - domaćinstvo u Rusiji i dobar napad; najveći minus - velika očekivanja zbog velikih ulaganja.

Austrija Beč prolazi k'o što bi i Dinamo- 1 bod maks. Najveći plus - bole ih rac, ušli su u LŠ; najveći minus - bole ih rac, ušli su u LŠ.

Prognoza za kraj:
    1. Atletiko
    2. Zenit
    3. Porto
    4. Austrija

H:
    Dobra grupa na papiru, ali će poredak biti isto kao što je i u žrebu.

Barsa nastavlja da jebe, nema šta da se analizira. Najveći plus - Mesi; najveći minus - Nejmar mora da se uglavi negde.

Milan lakše nego što sam očekivao tukao PSV, ali neće oni mnogo daleko. Najveći plus - El Šaravi; najveći minus - odbrana.

Ajaks igra solidno, dovoljno da odrade ovo i da odu u LE gde i pripadaju. Najveći plus - znaju da su im šanse za dalje male; najveći minus - Bohan Krkić.

Seltikova odbrana za nijansu bolja od Zvezdine, uzeće neke bodove na buku. Najveći plus - domaći teren i prekid; najveći minus šuplja odbrana.

Prognoza za kraj:
    1. Barselona
    2. Milan
    3. Ajaks
    4. Seltik

16. svako ko piše mančester ŠITI ne može da zna ništa o fudbalu. MINUS.

17. Peskirce decxko, zasto prezires Arsenal?

18. najveći minus - Žabari su

Ала си одвалио глупост.

19. Peskirce decxko, zasto prezires Arsenal?

Zato što navija za Liverpul

20. Ali zar ne bi trebao da navija za Totnam/Celsi/Vest Hem... da bi mrzeo Arsenal? Ne razumem koja je fora sa Liverpulom.