Liga šampiona!

1. Mogu da haraju do naksutra, prljava su govna.

2. Прцај Дортмундоаа хњохњохњоо

3. koja je gnjida ovaj nejmar. u fudbalskom smislu ima da izraste u fudbalera koji se pamtiali cu ga uz to uvek pamtiti kao velikog smarada

4. JEBEM TI RTS. ZAR NEMA BOLJE UTAKMICE ZA PRENOS?!! A I FAŠISTI PRENOSE ISTU UTAKMICU.

5. Pa sta bi ti ? najveci klub u engleskoj i 3. klub u nemackoj ? veci derbi danas nema

6. Jebao te najbolji klub u Engleskoj, kad ima još 5 koji su trenutno u boljoj formi.

7. forma je trenutna klasa je vecna! 5 golova jel ti malo, dobar mec sasvim

8. Leverkuzen - Junajted man of the match prekosutra puni 40 godina. 'Nuff said.

9. Meni je Klopp najveći bog na svijet. Boli ga kurac, jebe se njemu za sve.

10. Nejmar govno iako gotivim Barsu, doduše zbog Pujola, Ćavija i Injeste. Volim i Sančeza i ludog Alveša al ostalo me nervira. A ovaj folirant kvari imidž tima , on i buskec, kao i alba i panj od Pikea. Mesi kolko ga god prozivali, mada ga ni ja ne volim u prva 3 najbolja na svijetu pa da ga jebeš.

11. Chavez
    Leverkuzen - Junajted man of the match prekosutra puni 40 godina. 'Nuff said.

Zna se jedan je Rajan Gigs najveci ikada! Nego ipak mozda runi sa 3 asistencije i 4 je bila njegova kod autogola ,sta tek reci za tog coveka kome tek slede zlatne godine.

12. Какав је мегакурац од екипе овај Андерлехт. Како су се они уопште квалификовали за ЛШ? Па њих би Јавор добио.

13. Bilo mi je lejm što su svi kukali pred meč kako nema Kerika i Felainija i šta ćemo sa sredinom. Metnu Kagavu i čika Rajana i idemo. Runi je klasa, i dolazi u opaku formu, kao i Valensija, fala kurcu, mislim. I Nanija mi je drago da vidim da opet radi nešto, samo prezirem Janga smrdljivog, nek' ide u neki Javor ili slično, samo da ga ne gledam, koliko je samo jadan.

14. Па њих би Јавор добио.

pa onda

nek' ide u neki Javor ili slično

Je l' mi veruješ da nisam pročitao to Javor kod tebe, nego mi samo sinulo to kao najjadniji primer, hahaha. :D

15. Хахахах, Андерлехт је курац од екипе, њих би добио Јавор чак и са Јангом у стартној постави!

16. Jes da je Nani cigan, ali jebotepas, mnogo dobar igrač, ima tehniku, ima šut ,ima brzinu samo je ograničen u glavu...

17. Šta je to tolko strašno Andrleht uradio da ga porediš sa srpskim Stoukom Javorom? lolo
    Jača je Benfika tako da sam se ja iznenadio kad sam video na livescore-u da ovi vode 1-0, rezultat mi dođe realan e sad ne znam ko je kako igrao.
    Tolko su parovi bili govno večeras da nisam odgledao ni minut nijedne jedine tekme. Proverio rezultate 2-3 puta na livescore-u i to je to.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.