Liga šampiona!

1. Па нису ништа урадили, зато их поредим са српским Стоуком. Ниједан здрав центаршут, ниједна изграђена акција. Како су дали та два гола сами бог зна. Онај Митровић блеји у нападу дрка курац, а и да не дрка целу текму није добио једну нормалну лопту, буквално.

Са друге стране Бенфика ништа посебно, ал се види да су класа за ове. Матић дао гол, Фејси су дошли они марсовци из спејс џема и дали му таленат за фудбал, дечко проигра напрасно. Марковић добар ал бескористан, и Сулејмани на крају ушао и имао пар одличних центаршутева и асистенцију за трећи гол. И тако...

2. Па нису ништа урадили, зато их поредим са српским Стоуком. Ниједан здрав центаршут, ниједна изграђена акција. Како су дали та два гола сами бог зна. Онај Митровић блеји у нападу дрка курац, а и да не дрка целу текму није добио једну нормалну лопту, буквално.

Са друге стране Бенфика ништа посебно, ал се види да су класа за ове. Матић дао гол, Фејси су дошли они марсовци из спејс џема и дали му таленат за фудбал, дечко проигра напрасно. Марковић добар ал бескористан, и Сулејмани на крају ушао и имао пар одличних центаршутева и асистенцију за трећи гол. И тако...

хахахахахахахаха бољи опис утакмице давно нисам прочитао.
    Углавном, ја сам очекивао да ће Бајер да разлупа ову другу поставу Манчестера само тако, ал испаде друга сто пута боља од прве. Који ће им онај Клеверли, Јанг и остала багра? Потпуно бескорисни играчи, нешто као тандем Мирић-Милуновић.

3. Kleverli, Velbek i Jang nisu za našu područnu ligu.

4. Pa ono ja ne znam šta si ti od Andrlehta očekivao, oni su generalno kurčina nisu baš za poređenje sa Benfikom koja daleko bolji i skuplji tim. Samo Matić sad vredi ko ceo Andrleht lolo
    Ovaj Andrleht sad je slabiji od onog koji je ispao od Partizana, toliko o njima.

5. Ма није до очекивања, него су ме изнервирали што су нубаре и нумеју да се лоптају :Д
    Нисам знао да су баш у нивоу Звезде и Партизана, и то ових тренутних, не оних пре пар година.

6. mitrovic na poluvremenu pretrcao 5,5 km.za napadaca vise nego dovoljno.

7. Kleverli, Velbek i Jang nisu za našu područnu ligu.

Ne bih se složio za Velbeka, ume on da odigra odličnu partiju. Nije baš za prvog napadača Mančestera, ali je solidan.

8. Ako ćemo realno, Velbek je kvaliteta za Čempionšip. Persi, Runi, čak i Čiča, su par klasa iznad njega.

On meni dodje kao da su uzeli Gatuza, odsekli mu muda i turili ga na krilo ili u napad, umesto sredine, taj neki mentalitet i sposobnost za poziciju.

Jednostavno je mentol.

9. Velbek je za desnog beka

10. Не знам шта да мислим о Велбеку, Ферги му је давао велику минутажу прошле сезоне а контам Ферги зна шта ради, овај дао је 10-так голова, кажу добар тимски играч ово оно..

11. Нисам знао да су баш у нивоу Звезде и Партизана, и то ових тренутних, не оних пре пар година.

Ne preterujmo, nabili bi ove naše jadnike sa 3-4 komada ko iz pičke. Oni su sad ko Partizan kad je igrao LŠ otprilike. Možda malo jači. A to je ipak jedno 3 klase jače od naše njiva lige danas gde na derbiju nema tri šuta za celu tekmu.
    Samim tim što su uzeli ubedljivo najboljeg špica iz naše lige automatski su jači od svakog našeg tima. Benfika je prejak tim oni bi ove naše jadnike unakazili sa nekim veterpolo rezultatom u Beogradu.
    Al ono Belgija je realno kurac liga. To što mi nismo ni kurac liga to je već druga stvar.

12. Kad smo kod tih careva.. Evo jedna ekipica igrača koji su pregurali 100 mečeva u LŠ:

http://static.mozzartsport.com/img/news/c/5/5/1385649392916.jpg

13. U prvom šeširu na žrebu naći će se pobednici grupa, a to su Mančester Junajted, Real Madrid, Pari Sen Žermen, Bajern, Čelsi, Borusija Dortmund, Atletiko Madrid i Barselona. U drugom šeširu biće drugoplasirane ekipe - Bajer Leverkuzen, Galatasaraj, Olimpijakos, Mančester Siti, Šalke, Arsenal, Zenit i Milan.

Сви ће желети да избегну Арсенал и Сити, док остатак другог шешира нема велике шансе.

14. Arsenal će opet na Barsu garant.

15. Kazu da postoji velika mogucnost da igramo sa bajernom. Uglavnom, ne pise nam se dobro. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.