Tako je Bajern uzeo lagano finale na Alianz areni. Pili lepo pivo, pa im Drogba krn'o kurac. Kad bi uvek pobeđivao onaj za koga su svi sigurni da će pobediti, ne bi se ni igrao fudbal, plus kakav god da je, vi pričate o jednom Mančester Junajtedu. Bajern je favorit, 80% prolazi, ali postoji i onih 20 uvek.
Pa ne znam, pogibja navijača i igrača korišćena kao podjebavanje od drugih navijača je jednostavno fantastičan znak inteligencije individue, jebiga. Ja bih sebe smatrao specijalcem kad bih se recimo smejao i pravio sprdnju oko pada tribine i pogibje krša Liverpulovih navijača.
Pa brate crni humor je i dalje humor. daleko od toga da neko zeli (tj bar ja ne zelim) da se nesto isto ili slicno dogodi,al fora je ojebala. Pogotovo jer je ono recnik iz Football Managera, tj ona fraza crash and burn :D
Meni je razumljivo. U proteklih 20 i vise godina Junajted je ozbiljno unistio psihu svih ostalih, a posebno Liverpulovih navijaca. Jebiga, taj su maler imali da im je Mancester rival.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
van persi mesec i po van terena ,evra zbog zutih ne igra prvu DAJTE BAJERN DA SE IGRAMOOOOOOOOOOOO
Ima da stavim pare na Mančestera breee!
Isupšio ga Ljančester!
ba dum tss
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10013851_288682527967170_1909420740_n.jpg
Tako je Bajern uzeo lagano finale na Alianz areni. Pili lepo pivo, pa im Drogba krn'o kurac. Kad bi uvek pobeđivao onaj za koga su svi sigurni da će pobediti, ne bi se ni igrao fudbal, plus kakav god da je, vi pričate o jednom Mančester Junajtedu. Bajern je favorit, 80% prolazi, ali postoji i onih 20 uvek.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=22&nav_category=11&nav_id=827030
Dzoni evo ti materijala za kurajber ovo ko da je sa njuza lolo
Hehehe koja vest. Samo da je prepišem bila bi dovoljna .)
Ovom samo štovalac SNS-a i Kursadžija može da se smeje.
Lol, ovome se smeje svako osim navijaca junajteda.. Ko i svaki crnjak - IT'S FUNNY 'CAUSE IT'S TRUEEEEEEEEE ahahahahhahahahahaahahha
Pa ne znam, pogibja navijača i igrača korišćena kao podjebavanje od drugih navijača je jednostavno fantastičan znak inteligencije individue, jebiga. Ja bih sebe smatrao specijalcem kad bih se recimo smejao i pravio sprdnju oko pada tribine i pogibje krša Liverpulovih navijača.
Pa brate crni humor je i dalje humor. daleko od toga da neko zeli (tj bar ja ne zelim) da se nesto isto ili slicno dogodi,al fora je ojebala. Pogotovo jer je ono recnik iz Football Managera, tj ona fraza crash and burn :D
Meni je razumljivo. U proteklih 20 i vise godina Junajted je ozbiljno unistio psihu svih ostalih, a posebno Liverpulovih navijaca. Jebiga, taj su maler imali da im je Mancester rival.
MAŠIM TEMU ALI NEKA. VEČERAS REAL - BARSA NEMOJ DA PROPUSTITE. U 9.
Dajte strimove
sportlemon.tv pa biraj
tu i gledam neko ocajna slika
http://www.vipboxeu.co/football/218694/1/manchester-united-vs-bayern-munich-live-stream-online.html
НОЈЕР ПИЧКА
СУДИЈА ПИЧКО
jebo im gorčin stojanović majku pa kad dvije barselon moram gledati sve im jebem , ugnjavili bogaoca