Liga šampiona!

1. Маму им јебем каталонску курвањску ........
    Јебите их Мадриђани у реваншу , ДА ИХ БОЛИ ГУЗА!

2. JEBITE RASPALE REAL MADRIDJANE REAL NAKURAC!

ATLETIKO ARCI!

3. kakvi cigani Spanski ja ne vjerujem. i jedni i drugi. pu.

4. Скини дрес судија!

5. Оном Пепеу треба ставити неки уређај и сваки пут кад помисли да направи неки тако глуп потез да га ошине мало струје по глави. Ваља се.

6. I da napomenem - mrzim Barselonu. Opet su im ispadala creva po terenu.

AMIN

Ako ih Mančester pobijedi u finalu, ljubim sliku Serovu i kačim na avatar mjesec dana. Od ovih bijelih govana nema vajde. A ionako ne volim ni jedne, ni druge, ni treće, ali vjerujem da će Nemanja da objasni onom kepecu malom, štrumfu zakržljalom, bem ga u noge obe.

7. А добро , не волим Барселону ,али Месија сам одувек ценио и сада га ценим , дечко је ипак , класа.

8. Nije bilo Karvalja da krpi rupe u odbrani, a i ovaj konj je pocrvenio. A tog Mesija će noge da služe još nekoliko godina i ćao. Vidio bi u Premieršipu kako se igra. Zato više cijenim onog fensera CR-a, iako mi ni jedan, ni drugi nisu nešto posebno dragi. Ima Rio i Nemanja da mu jebu mamu, jer očitu u Realu nije bilo nikoga za to večeras.

9. meni nije jasno kako neko i dalje moze da poredi Mesija i Ronalda? koji bre Ronaldo??
    da se razumijemo, mrzim ih obojicu, obojica su usrani latino cigani i jos su govna ali ipak....

10. Ljepši fudbal ja gledam u Kakmužu. Guglajte đe je Kakmuž pa vidite....

11. Да, и у финалу их Јунајтед чека. Биће занимљиво видети Барселону против Енглеза а Јунајтед против неког тима јачег од Марсеја, Шалкеа и Челзија у очајној форми. Једва чекам.

12. Junajted uzima ove godine, jer im je igra perfektna , i mnogo su jaki u odbrani a dobri u napadu ...kad bude Vejjjjnnn Runniiiiii kakva bomba xD

13. Jel moze neko da mi kaze neku utakmicu u kojoj je protivnik imao vise loptu u nogama od Barselone? Stvarno me zanima.

14. Vjerujem da će Nemanja da objasni onom kepecu malom, štrumfu zakržljalom, bem ga u noge obe.

Уф, дабогда да му изломио обе ноге, па нек попије суспензију, јебеш га..

15. Proći će Barsa u finale kako izgleda.
    Kao i Junajted.

Mislim da će biti jako dobra partija fudbala, a još sam sigurniji da je Junajted svestan svojih grešaka od prošlog finala, i da ima malo više trikova u rukavu. Odbrana im je sada ne jebačka, nego maderfakerska, rade kao sat švajcarac, Gigs što je stariji sve bolji, Runi i Ernandez lome i grizu, Nani se paoriše ali mu ide, Valencija grmalj, ljubim ga neotesanog, A Sar na golu neponovljiv.

Biće seksa! Metaće ga Junajted!

16. Ne mogu da zamislim odvratnije timove u finalu od ovih koji ce u njemu igrati. Sreca pa sam prestao da gledam Ligu Sampiona kad je ispao Arsenal, ustedeo sam sebi zivaca. Ali svakako je daleko postenije da je osvoji Mancester, njih bar sudije nisu progurale.

17. tih, mi srbi. stalno mislimo da sudije nekoga guraju i tako to. :D
    ja volim madrid, ali realno barsa je bolji tim i treba da osvoji ma kolko mi bilo teško ovo što govorim. barsa ima nešto kao i MU, grade tim godinama, madrid će osvojiti to ali ne ove godine sigurno i to mogu samo uz murinja!

18. Kramponom

Shalke - Inter 1:2,
    Totenhem - Real 2:1,
    Shahtjor - Barselona 1:1,
    Mančester - Čelsi 1:1.

Mislim da Barsu nema ko da zaustavi...Murinjo nema tako tvrde igrače kao prošle godine (pravi kalibar mu je jedino Ramos)...Možda, ali možda Mančester dudari neki bunker, a da ih sjebe na kontru sa Šrekom i Ciganinom...

Finale: Man Utd - Barcelona 1:2
    12. april 2011

Valjda ću bar rezultat u finalu ubosti...

19. Velika sramota juče. Ne znam zašto toliko navlače na ove pacove.
    Ko im jebe mater. K'o Kobi Brajant su. Najbolji na svetu, a svi ih mrze jer su pičke. Posle dugo vremena će se Engleska moliti za kišu. Da pada dva dana i dve noći, a da tokom finala lije k'o iz pičke.

Da bude klizavo, lopta jebena da se ne vidi na Vembliju.

GGMU!

20. Sudija potplacen od strane separatista.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.