Kako ne volim Real, ali Barsu mrzim. Jebem ti tu ljepotu fudbala koja osvaja trofeje preko sudija. Pizda im materina, jebemihusta bangava, dokle više, štrumfovi glupi, zakržljali hobiti... Ne može, jebem vam fudbal onaj katalonski, pičketine jedne... Ovo je gore od Jelen super lige.
Već 5. utakmica Murinja protiv Barse, sa igračem manje. A onom Daniju Alvešu se vidi u očima da bi te preklao kramponom preko grkljana za gol. Ne mogu da gledam, odustao sam u 75.
Loša fudbalska utakmica jednim potezom može da dobije smisao. U prevodu: vredelo je gledati jednu od najlošijih utakmica u istoriji fudbala samo zbog onog Mesijevog slaloma.
Loša fudbalska utakmica jednim potezom može da dobije smisao. U prevodu: vredelo je gledati jednu od najlošijih utakmica u istoriji fudbala samo zbog onog Mesijevog slaloma.
+1 iako je i Mesi valjač po travi.
I da napomenem - mrzim Barselonu. Opet su im ispadala creva po terenu.
A što je popio vaspitnu, ne videh?
Kako ne volim Real, ali Barsu mrzim. Jebem ti tu ljepotu fudbala koja osvaja trofeje preko sudija. Pizda im materina, jebemihusta bangava, dokle više, štrumfovi glupi, zakržljali hobiti... Ne može, jebem vam fudbal onaj katalonski, pičketine jedne... Ovo je gore od Jelen super lige.
pepe zbog starta đonom na alveša, a murinjo namigiv'o i prigovar'o četvrtom sudiji
hahaha :D murinjo gmizavac :D
Нећемо да се вређамо. Само пичке воле добар фудбал. ЈСЛ јебе!
ma ko ih jebe... ja bi' volio da real ispadne, jerbo igraju sa 7 defanzivaca, pičke ne smiju igrati fudbal...
što i ja serem, volio sam to kod murinja dok je trenirao čelsi, ali sada mrzim
Trulež...
Toooooooooooooooo :)
Boli me uvo za barsu, al ovog imam u fantaziju :P
Kapiten?
Stoka ciganska/katalonska
Ma jok, nije Mesi najbolji.. nije, nije...
JEBI BARSO!
nije kapiten, ali s ovim drugim golom kao da jeste :D
ЈЕБИ БАРСОООООО!
Već 5. utakmica Murinja protiv Barse, sa igračem manje. A onom Daniju Alvešu se vidi u očima da bi te preklao kramponom preko grkljana za gol. Ne mogu da gledam, odustao sam u 75.
Ajooooooooooojjjjjj karanje u prdaru!!! Samo da ga poduva onaj naduveni Murinjo.
BARSELONA I JA JEBEMO!!!
ЈЕБЕМ МУРИЊОВУ РИБУ У ЧМАР БРУТАЛНО ЈЕР ОН ПИЧКА НЕ МОЖЕ! ДОК МУ ЈА ЈЕБЕМ ЦАВУ БАРСА КАРА ЊЕГОВУ МОМЧАД!
ТООО ГАЗИ ГОВНА!
То Меси, капитену! :)
+1 iako je i Mesi valjač po travi.
I da napomenem - mrzim Barselonu. Opet su im ispadala creva po terenu.