Liga šampiona!

1. ГО ГО ГО БАРСА ГО

2. Dani Alveš nije dijete Barselone, on je doveden iz Sevilje za 32.5 miliona evra.
    Ne znam kad je prije Maskerano(doveden za 22 miliona funti) naučio ovako da simulira, nije se valjao u Liverpulu. A Realov Ćavi mi je gotivan igrač, nisam vidio da se tuče ko pičkica.
    Ovaj Frenkijev klip me podsjeti kolike su pičkice Barsini igrači. Ne, nisam rekao da ne znaju igrati, to niko ne može da kaže, ali ljudi simuliraju mnogo. Pa i Ronaldo je prestao da simulira, već u trećoj sezoni u Mančesteru. I kakav je to izgovor simuliraju da ne bi dobili batine, alo, to je fudbal, ne balet. Ko im je kriv što su svi kepeci, a i ova 2-3 kljuseta što su viši od 1.63m padaju čim ih neko pipne. Ronaldo nije trebao preći iz Junajteda, bolje da je nagovorio mamu da počne navijati za Mančester, nego da je on prešao u Real. Real ima igrače, po meni je Murinjo pojeo govno sinoć. Gvardiola je ok lik, ali jebo mamu, što ih uči da se valjaju, to mi se ne sviđa kod njega.

3. Ne znam kad je prije Maskerano(doveden za 22 miliona) naučio ovako da simulira, nije se valjao u Liverpulu.

Ваљда вежбају на тренингу, сваки дан пола сата симулирање и ето га... Смучи ми се живот кад их видим како се пренемажу.

4. Zato jednog lijepog dana, iza nedelje, kad se Liverpul vrati u LŠ, tad će opet gledanje fudbala utorkom i srijedom imati smisla. Eh, da su samo na kraju prošle sezone došle nove gazde i doveli Kenija tada, a ne na polusezoni, sad bi bila druga priča, ali šta bi, da bi, kad bi...

5. Нема везе, само полако и ето Ливерпула назад у врху колико следеће или оне тамо сезоне.

6. Taman da se izdrkaju po premijer ligi sa Kenijem sledece sezone i da one tamo dodju da jebu evropu :D a do tad, jbg, moramo da gledamo ove cigane....

7. Daj, ne lozite se, Liverpul je ukenjalo da uzme LS, tipujem da u sledecih 10 godina nece proci dalje od 1/4 finala - ako i to uspeju. Prosto, taj klub nema harizmu, plus se lose radi u klubu, tako da taj film vise nikad necete gledati.

8. samo polako....
    2005 osvojeno
    2007 finale
    2008 polu-finale
    2009 cetvrt-finale

da klub bez harizme....
    s'tim sto se stvari u klubu konacno sredjuju polako i sa Kenijem kao menadzerom nada se vratila.
    The future is bright, the future is red! :)

9. Манчестер осваја. Хвала, довиђења.

10. "This team is determined, gritty and very professional, and some of the football we’ve seen from the players has been terrific."

- Sir Alex Ferguson

sk8ordie
    Манчестер осваја. Хвала, довиђења.

+1

11. jebeš LŠ kakav fudbal je sinoć porto igr'o...

12. Zato jednog lijepog dana, iza nedelje, kad se Liverpul vrati u LŠ, tad će opet gledanje fudbala utorkom i srijedom imati smisla.

Dub, tema sa vicevima je ovde http://vukajlija.com/forum/teme/171-vicevi :)

13. Liverpul još postoji? Pa to je divno! Ja mislio da su ispali u ligu ispod.

14. bre da inzagi ima 25 sad bih ja srao po temi dada

15. Ae, plačite malo Murinjovci.

16. Čist crveni! Nije išao na loptu već na nogu! Jes da skoro nije pipnuo alveša, ali divljački start! Plus ovo uvijanje stopala na kraju, kao brus li kad nagazi žrtvu i oće da je dokusuri! Naravno da je mogao da prođe i sa žutim, ali može i crveni da se da za ovo. U svakom slučaju, ko mu jebe mater kad je kasapin.

EDIT: I koje su to fore i prozivke za crvene kartone? Kao na soniju kad neko kaže "Brate pa naravno da si me odvalio kad sam imo dva crvena!" Pa ko te tero da ih praviš jebote!
    Murinjova namera je bila da stavi pod pritisak sudije onim izjavama o crvenim, tako da se zamisle pre nego što izvuku crvenu kartu! Ako neko igra prljavo i pregrubo (tj ako ga je zaslužio), treba da dobije crveni 105, a ne 5 utakmica za redom!

17. krampon, otresi nešto, šta ti je, što si agresivan toliko? :)
    samo sam stavio klip, opušteno batice..

18. Evo ljudi, pošto sam ja školovani fudbalski sudija, da kažem neke stvari za ovo.
    Ovo je žuti karton za obojicu. Na terenu samo žuti za Madridjana, jer se tek na usporenom snimku vidi da nije išao na nogu kako izgleda, već na loptu. Izgleda da je na nogu jer je u punom trku bio, i nije mogao drugačije. A što se Alveša tiče, ovo je simulacija i to žešća. Poleteo je kao da se Roj Kin vratio na teren i odlučio da ga satre kao u svojim najboljim danima. To je takav pederbol od poteza bio, da je to strašno. Obojica su ispali idioti, ali je u tom momentu deblji kraj izvukao Pepe, jer je prvi bio retard, a ovaj ga samo pratio. U svakom slučaju, ovo nije crveni kada se sve sagleda.

19. Naravno da je opušteno, jebiga zaboravim da stavim smajlije na kraj. :) nego, svi kenjaju ko da ga ovaj nije ni pogledao a dobio crveni...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.