Liga šampiona!

1. zbog onakih startova se dešavaju lomovi poput eduardovog... možete da kenjate kolko oćete, ali nikad neće biti greška dati crveni takvim debilima.
    a i ako jedan real dopusti sebi da ima ni cijelih 30% posjeda lopte na bernabeu, jasno je da su lošiji tim i da ne zaslužuju da prođu

2. ovaj sudija je lepo reko. :)

3. Реал јури 0:2 и не могу опет пола да пређу.

Могу они да се жале на суђење кол'ко хоће, али против ове Барселоне и Месија не би им помогло ни сам Мурињо да суди.

4. Blah, glupa Barsa, nikako da ga ubode. Navijam za Real ovde čisto zbog toga što mrzim Barsu. Ali da im jebu kevu, jebu. Ne može Real ništa vamo, kamo sreće da urade, ali teško. Mančester - Barsa finale i to je to.

5. Rosoneri
    smaranje

Није утакмица толико лоша колико је Аца Стојановић УБИЈА!

6. Поништен чист гол Реал Мадрида због наводног фаула који је начинио КРоналдо...

7. Da se ja pitam, ja bih proter'o Inzagija ovuda.

8. Rosoneri
    Da se ja pitam, ja bih proter'o Inzagija ovuda.

hahahaha nice! :D

9. Један - Нула за сепаратисте...

10. Ja odusto, sad ce smaranje. Adebajor do kraja dobija crveni. Nemanja slomi im noge u finalu :)

11. ЈЕДАН - ЈЕДАН! хД

12. ajmo do jedan - tri pa da uzme salke.

13. Šta će sada da bude, biće...

14. OPA, DVA JEDAN ZA REAL

15. Ko je bolji, pričajte...

16. Претерују. Маскерана би требало опасно нашамарати.

17. Sa rezultata.com:
    Izmjena br.2. u momčadi domaćina. U igru je ušao Eric Abidal, a izašao Carles Puyol.

Četvrti sudac pokazuje da će drugo poluvrijeme biti produženo 2 minute.
    90'

Ozlijeđeni Pedro se previja od bolova, te je utakmica nakratko prekinuta kako bi mu se ukazala pomoć.
    90'
    Ma dajte...
    90'
    Ozlijeđeni Pedro s bolnom grimasom na licu izlazi iz igre. Josep Guardiola (Barcelona) je odlučio da umjesto njega uđe Ibrahim Afellay. Aj ne seri...

18. Povraca mi se od obe ekipe...
    Bolji dvomec je bio onaj Zvezda - Partizan u kupu i ligi nego ovo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.