Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
To što je real uberbogat ove ostale ne čini sirotinjom nego samo manje bogatim ali zaboravio sam da je Siti plastika zato što potroši 400 miliona na pojačanja i uzmu pl a liverpul je tru narodni klub, against modern football, zato što potroše samo 300 miliona i budu šesti na kraju sezone.
Partizan potrošio 70 evra na pojačanja, pa stigao do osmine LE, a i titula JSL mu se smeši.. Kup svakako. Tako da ne mora to ništa da znači, boj bije srce u junaka
Mislim, pojačanje u vidu pojačane ishrane igrača
Au mrki ali si zasro za Mesija. Očima ga ne volim videti, ali ovo za bitne utakmice...kod mene izbacuje error.
А управо Роналда после сваког Ел Класика највише прозивају како га нигде нема у битним утакмицама и како само зна да даје голове против Малаге и Еибара.
Ronalno prosle godine po 5 komada u 1/4 i 1/8 finala i tri u finalu. Ove godine slicno.
Mislite verovatno na Penalda?
Istina cela ja msm da ne vide ovo samo oni likovi što pričaju da je jedini pravi Ronaldo debeli Ronaldo
Debeli ronaldo tada vredeo kao bdp pola istocne evrope
On bi danas vredeo 550 miliona po ovim cenama
Inace u poslednjih tipa 5 cetvrtfinala
Kepara 0 gola
Cigando 14 gola
Kad je bitno obicno bude nejmar, inijesta ili suarez
Ne znam sta se iscudjavate, mesi sto je davao golova u LS vecinu je dao u grupnoj fazi, dok je Ronaldo vecinu dao u nokaut fazi.
Mislim nije vam los taj mesi da se sprda sa laganesom i alavesom da im strpava het trikove, to moze i ronaldo isto al ajde, ali kad dodju utakmice za prave igrace a to je nokaut faza LS, zna se ko je tu tata igrice.
Одувек сам навијао за слабије клубове. Драго ми је да је Рома прошла даље.
Druže ja mislim da je i navijačima Barselone drago što je Roma prošla
Na leto Pep vraća Kolarova i Džeku za 560 000 000 funti. Možda pazari i Manolasa za 400 000 000.
A Barselona od odlaska Pujola nikako da uzme krštenog, smirenog štopera.
Kad bih mogao da biram
Ili Sevilja - Juve ili Bajern - Real
Drugacije je nezamimljivo
Real - Bajern na penale da se zavrsi Modrić ili Marselo sa daju za pobedu
Има ли Јувентус икакве шансе?
Ako mene pitaš ne ali ni Roma nije imala
ostetili su siti za onaj gol.doduse,mogao je i biti faul kod prvog.van dajk se bacio kao da ga je hulk hogan odgurnuo.levrpul naucio da se brani.posle 1:1 sam poceo da gledam romu.igrali ljudi konkretno i prosli.jednostavno.