Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kakav gol Moa
Salah je izmislio fudbal za Mesija, ovo je ocigledno
Mislim da ga prejako sere ove godine, prosle nije mogao vola u dupe da pogodi
Koliko mi je nadrealno da će jebeni Dejan Lovren igrati finale lš
ovakve kretnje Mesi nikad nije imao... ko bi rekao da ce nesto od njega biti posle seljakanja iz Celzija... koja ironija, da ga Roma proda Liverpulu
Ma narasla muda do plafona i kliknuo sa ovom dvojicom, samo to je razlika, umeo je sve ovo on i tad, lud je bio i u romi samo ne u ovoj meri
Uglavnom muda jbg, ovo što on radi je zbog bolesnog samopouzdanja sad
A jebem ti kairuse majku gde je minjole da primi ovo
Ma radio je on sve ovo sa kretnjama itd i u romi al mu je trebalo 7 sansi da da gol
ne, ali ukrstaju u napadu nisam to video od onih barsinih sezona, ne znam gde da gledam na koju stranu, mogu misliti kako je onim zabarima nesretnim u odbrani
Roma će ove sezone učiniti Napoliju i skinuti bodove Juveu, ali i ovo je ogroman uspeh.
TO DIJAMANTU
Takoje dzeko dijamante ljubim te u kurac
Stiže ovo roma u revanšu lagano
Ma kakva trojka sta pricate to gledali smo i ronaldinjo-mesi-eto mogu ova trojica da im pomaze jaja samo
Kakav gol Moa dijamanta
Stigla Barsu da ne stigne Liverpool
Jbg zato ja kažem jedan od najboljih tria napadačkih, ne najbolji.
Opa opa pa sad se zakuvava haha koliko me ne bi čudilo da uspeju da prospu ovo hahah
Liverpul = prosipanje
Ako im daju jos jedan ima da ih prodju sig(sig)