Prijava

Uglavnom najjači marketinški potez od vremena

Kasnije kreće nova sezona lš i odmah nekoliko dobrih mečeva.
Sada će u grupnoj fazi biti zanimljivo videti ko je kako spreman za ovo takmičenje. Tu je nekoliko ekipa koje će biti glavni favoriti za osvajanje. Nekako je red na Barsu, teško da će Liverpul odbraniti titulu. PSG i City su po kvotama uvek prvi favoriti, ali kao i obično, ispadnu ranije nego što su očekivali. Bajern i Atletiko su odlični timovi, ali nekako im ne ide. Ipak očekujem Juventus pored Barselone kao najvećeg favorita. Mada, uvek je tu i Real.

mislim da liverpul ide na premijer ligu i da ce im to biti glavna preokupacija ove sezone.psz i siti su toliko usiljene ekipe i nikada nece osvojiti nista sem domacih liga.jedino sto siti igra lep fudbal,pa ih je ok gledati.psz terorise one mucenike po francuskoj.da nema lige sampiona ne bi imali nijednu ozbiljnu utakmicu po sezoni.zevzda u nasoj ligi ima ozbiljnijih utakmica nego psz u francuskoj.jesu ogavne utakmice,ali moraju nekada i da zapnu.makar protiv sabrata partizana.psz ne mora uopste tamo da zapinje.zato ga i duvaju u ligi sampiona.tako ce i juve da zduva.dominacija u italiji,ali u evropi realno nista posebno.navijacu za bajern i mozda inter.skupili su simpaticnu ekipu nekih govnara koji mogu da budu nezgodni.mislim na inter.

Liverpul premijer ligu nije osvojio 30 godina, mnogo bi im značila. Sada su startovali loše, ali ipak su išli na gostovanje Napoliju. Slažem se, Inter ima solidnu ekipu i voleo bih da doguraju što dalje. Međutim, jedva su izvukli bod na svom terenu protiv Slavije.

Levandovski najpotcenjeniji igrac danasnjice

Ma nije toliko potcenjen, ali svakako se malo spominje u odnosu na ostale „znalce”.

Ма где се мало спомиње, Левандовски већ годинама важи за најбољег класичног шпица уз Кејна....

suarez juce onim golom odbranu intera degradirao na nivo rekreativaca kojima firma placa termin sredom od 20h.

О да, а што је најјаче Интер одличне штопере има....

iskida haland fegete iz psz ko svinja masan dzak.
uostalom,kao sto ce i nas iskidati ako budemo igrali sa norveskom.
mislim da je atletiko madrid najnezgodija ekipa mozda i ikada u fudbalu.simeone kakav je bio igrac,takav je i tim napravio.gomila nekih pit bulova.

Atletiko je uvek nekako potcenjen, kao i sada protiv Liverpula.
Ne igraju na veliki broj golova, ali Simeone ima jedinstvenu taktiku kojom ostvaruje dobre rezultate.

Atletiko je uvek nekako potcenjen, kao i sada protiv Liverpula.
Ne igraju na veliki broj golova, ali Simeone ima jedinstvenu taktiku kojom ostvaruje dobre rezultate.

ovo ima jaku notu SNS botovanja po Blicovim komentarima

2-0 najopasniji rezultat proved veceras

kakva utakmica.ne zna se koji je vise tim igrao svoju taktiku.ubi ih liverpul.sabijali su ih kao konje.vec su malo i prsli sta im je sve oblak branio.atletiko bukvalno 95 tekme go kurac.bukvalno su isli na taj jedan gol jer su znali da ne mogu primiti 3.difens dok nisu primili drugi.posle greska onog idiota koga su iz vest hema oterali i to je to.na kraju,standradno ciganski ih jos i dobili u tekmi gde nisu mogli da prdnu.ne hejtujem atletiko.svaka im cast.mislim da su oni jedni ili barem jedni od retkih koji mogu da izvuku nesto pozitivno iz svojih 5 posto tekme.moglo bi se reci i zasluzeno.taktika lapo i oblak lapo.da su imali nekog drugog golmana,primili bi 4 opusteno.u svakom slucaju,najbolja tekma ove sezone dosada.odigrao sam 4+.volim kada gledam tekmu da igram na golove.doslo u pola sata :)ali kasno. nisam bio blizu kinte.borusija jos 2 u gostima trebala da da.

Napoli 4 klase ispod Barselone

Juventus bojkotuje fudbal bez publike

Nešto kao povređena Bohorova sujeta

Kakva tekma Atalanta-PSG, sve pršti u prvih 10 minuta.