Upravo to, ako ćeš da pucaš uradi nešto efektivno a ne ono što će 94% golmana da odbrani, da pogodiš jebenog krakatog Ter Štegena u oklembešenu nogu, bocni ga, gađaj iz sve snage u glavu, ali kako ćeš kad si glupi šiptar jbg.
Džerdan jeste šiptar al nije glup jbg, makar što se tiče fudbala i finishinga, ako misliš da je ovo što je ovaj idiot uradio dobar potez onda nisi ni ti čist. Usralo ga što je sad Interu iz preostala dva meča dovoljan samo bod da prođu, a protiv Plzenja kući to je već 99.999999999% obezbeđeno, ali bude li se nekim svetskim čudom desilo da izgube obe tekme šiptar je najveći krivac za to što inter ide u ligu evrope a čmarselona ostaje u ligi prvaka preko zime.
Katalonski separatisti dok se ne kazne oduzimanjem bodova i izbacivanjem u najniži rang takmičenja ova planeta ne može da ide napred.
Al najjace mi je bilo ono šiptarče što je telo da bude heroj ahahah
A ti ne bi pucao 1vs1 s golmanom na camp nou u ligi prvaka?
шиптар херој па то не постоји кроз историју хахха
превелика је барса јбг да би се тако та избацивања и узимала у обзир
па он би дао гол јер није шиптар
Upravo to, ako ćeš da pucaš uradi nešto efektivno a ne ono što će 94% golmana da odbrani, da pogodiš jebenog krakatog Ter Štegena u oklembešenu nogu, bocni ga, gađaj iz sve snage u glavu, ali kako ćeš kad si glupi šiptar jbg.
Shaqiri, glupi šiptar, je bio 2018 sam s golmanom pa znamo kako je završilo, ćut’te kisele glavice
Džerdan jeste šiptar al nije glup jbg, makar što se tiče fudbala i finishinga, ako misliš da je ovo što je ovaj idiot uradio dobar potez onda nisi ni ti čist. Usralo ga što je sad Interu iz preostala dva meča dovoljan samo bod da prođu, a protiv Plzenja kući to je već 99.999999999% obezbeđeno, ali bude li se nekim svetskim čudom desilo da izgube obe tekme šiptar je najveći krivac za to što inter ide u ligu evrope a čmarselona ostaje u ligi prvaka preko zime.
Sve se slazem ali dvajes mu godina razumi ga, bio crnac sipac srbin, ne razmislja se bas toliko u tim momentima s tom nezrelom glavom
а зна да размишља кад потписује уговор за интер јел то зна и то из ЕМПОЛИЈА јоој чија си шема
Gosens je bio potpuno sam na drugoj stativi
Mhitarijan mislim da je bio ali nebitno, i moj šezdesetogodišnji ćale da je bio, dodaj mu.
https://dubz.co/v/mpq3t1
знаш како дечко је још свеж
Namerno mu nije dodao zli šiptar mrzi pravoslavce
nije mogo
хахаххах тое сиг
nebitno skroz bitnija je ova opsada gola ferencvarosa i 370 neupotrebljvih centarsuteva
страшна опсада
свакако заслужено губимо
xaxxa gledate li umalo poginu covek o stativu