Prijava

Kara kara kara tebe tvoja karma
Izvadite koplje napad na colu
Udri ga udri ga udri grizmane udri ga

Bilo je izuzetno zadovoljstvo gledati antifudbalske ubazde atletiko kako ispadaju ne samo iz lige šampiona već iz evropskog fudbala generalno za ovu sezonu. Lep dan.

Апсолутна срећа кад Атлетико испадне.... Ако си иоле кративан и/или ефикасан у нападу оди у Симеонеов Атлетико да ти каријера умре јер ћеш проводити 89 од 90 минута у својој половини терена.... Ем играју јако прљаво, како ми је само драго било како су пиздили кад им се Сити посрао по фаци прошле сезоне....

Volim Simeoneov Atletiko više nego leba da jedem. Ali onaj od pre par sezona, koji je izbacivao Bajern i Barsu i igrao finala LŠ. Atletiko bez Morate i sa onim nekadašnjim Grizmanom. Ne razumem ljude koji hejtuju A, vazda su bili kreativni (Karasko, Saul), čvrsti i agresivni (Koke, Parti), u odbrani bili jaki ko zemlja, davali i neke lepe golove. I bili strah i trepet generalno za svaku drugu ekipu jer je Simeone zapravo opasan strateg i igra presinge kakve ni jedan drugi trener ne ume da postavi. Razmontiravanje favorita i izvikanih igrača (i pogotovo trenera) bih mogao da gledam svaki dan sa naročitim užitkom. Šteta je što masu kvalitetnih fudbalera moraju da prodaju i ne mogu da naprave tranziciju u drugačiji fudbal, ali realno, sa ovim sa čim raspolažu ne mogu da računaju na neka veća dostignuća.

Ма каква морања за продају, имају неколико милијардера за власнике, улажу новце без проблема, само нико неће да пређе код њих, морао је да продаје онај Атлетико пре 10 година, овај Атлетико ће да потроши преко 200 милиона евра на Лемара и Феликса како би играли пресинг.... Одавно они нису никакви аутсајдери, једино играју као такви....

Nula kreativnost a špansko ciganisanje podignuto na maksimum maksimuma. Svi koji odu da igraju tamo za to govedo argentinsko poprime taj džukelarski mentalitet, pa pogledajte samo kako se ponašaju kad im suđenje ne ide u korist, kakve su to grimase i gestovi prema sudiji, kao da će da ga zadave maltene. De Paul, Reinildo, milogorčina Savić, Koke, Korea, Morata, Karasko su jebeni uličari i džukeletine i uvek će mi biti drago da takva stoka safta kurčinu na terenu. Drago mi je i što su počeli iznutra da se urušavaju, Feliks i Saul tražili transfere jer ne dobijaju minutažu kod debila, sinoć se tačno videlo da ga baš ta dvojica i sabotiraju, nula truda na terenu. Munem cholo.

Bajern po treći put završava grupnu fazu sa 6 pobeda. Ma ne drogiraju ih bre šta vam pada na pamet.

Saula su trebali da se reše davnih dana, Felix šta znam. Dobar je, kreativan, ali mogu za te pare da uzmu dva dobra igrača. Moratu nikad nisam nešto mirisao, Grizman odavno nije na nivou. U odnosu na tim od pre tipa 5 godina su za klasu slabiji - neki igrači su 5 godina stariji, neki su otišli, ovi što su došli ili nisu naročito dobri ili se ne uklapaju. Oblak je vrhunski golman i dalje, ovo ostalo - onako. U odnosu na Siti, PSG, Bajern...Su autsajderi itekako. Treba im ribilding, što će ići jako teško jer atraktivni igrači zaista neće da igraju u takvom sistemu + Simeone mislim ima neki opasan ugovor i najuriti ga iz kluba nije baš jeftino. Lično ja bih ga ostavio tu, prodao Felixa, rešio se i Morate i Grizmana i doveo 5-6 Latinosa da se laktaju, krljaju, prenemažu i daju golove kao i do sada.

Ako ništa drugo - izbacili su Barsu iz LŠ i uskratili ih za jedno dve titule, što je dodatno pomoglo da se ovi nadju u finansijskoj buli. + su im uvalili Grizmana i uzeli im Suareza. To je samo po sebi dovoljno da gledamo na Simeonea i Atletiko sa malo više simpatija.

Ovo sa ženom sudijom uopšte ne izgleda toliko loše, nema onog standardnog ciganjorstva na koje smo oguglali već, opkoljivanja sudije i urlanja i majmunisanja. Glupo im da ih kamera uvati da to rade ženi nekoj. Podržavam, dajte nek sve tekme sude žene.

Kvota da bi simeoneovi ganferi sve svoje ciganisanje isto radili i ovoj bez obzira na to što je žena: 1.01

Ljigavija ekipa od Barse u najsjajnijim danima

Ovaj Haland baš mrzi svoj bivši klub a

Oborio Gvardiolu cijenu 80 odsto lol

Сталкep
Ovaj Haland baš mrzi svoj bivši klub a

https://www.youtube.com/watch?v=aaT3yrI3BuY