U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
oće kurac ovi su ih NADSMARAČILI ove sezone
igram menadžera i stigo sam do sezone 2024/2025 i kad sam vido šta napraviše od lige šampiona malo sam se uzrujal
mada serem swidja mi se taj novi format najviše zato što više nema ispadanja iz lige šampiona u ligu evrope i iz lige evrope u ligu konferencija
Eh, kad se setim..
Jel igra neko eFootball btw?
ja probo nešto malo nije mi se dopalo baš
lele lele eno ga Шченсни uvatio se za čuku i ne može da nastavi
avaxi već počeli da se draškaju
znaci jedino ja se zaludjujem jos, bukv kome god kazem u fazonu su pa sto si gej batke
Doveo sam inace SMS u Liverpul, kida decko, vredeo je svaki euro
avaxi već počeli da se draškaju TA
Realno nema dokaza da nije od vakcine.
Ja razmisljam koliko jos imam vremena, vaccinisao se u januaru, tipa u junu krece show miokarditisom i to kapiram
RIPčina legendo
Malo se priča o Maneovom štociranju Sanea na šaljivom sajtu vukajlija.
Ovi Maneovi izašli s pričom da mu je Sane rekao nešto kao “švarce šajze” haha koja glupost, bas bi to rekao lajtskin sane
A i Mane od omiljenog “šadio mane, aj sed les tajm hez best pleja inda veld” igrača među navijačima liverpoola do “suspendovan do daljnjeg” u bayernu..
Mane, liverpool ti poručuje;
hahah bebo vrati se uslo u legendu
Серија А против остатка Европе и то без Јувентуса.... Лепо је бити уживалац Серије А ове сезоне....
Ситија може једино Реала да заустави уколико Бајерн наравно испадне
Ma niko nece city zaustaviti
Arapi ocitali lekciju kako se kupuje finansira razvija i odrzava klub, ameri nek gledaju i uce (glazer, kroenke, boehly..)
Šmoklji i Vuziju pozlilo nakon ovih mojih rijeci
Očitali lekciju kako se parama zaobilaze sva pravila finansijskog fer pleja koji je fejk GOVNO ionako
Lol u parama su 10 godina nego su debili
Nakrcaj 10 zvezda u tim osvojices moj kurac
E bez zajebancije, bar ovi iz citya rade pametan posao, dali su guardioli pare i svu moć u upravljanja ekipom bez ikakvog uslovljavanja a to kad dozvolis jednom trenerskom geniju kakav je guardiola, onda se desavaju cuda
Siti je dobro vođen klub boli me da to kažem.
Ko mi ne veruje nek pogleda PSG
A ako Smrdiola uzme LŠ preko Bajerna, biće to gorka pilula za progutati
I da Bajernu treba prava 9tka
када човек ово чита помисли да причаш о ринусу михелсу нпр а оно гвардиола тренерски геније 7 година не може да узме титулу у ЛШ са најскупљим и најбољим тимом на свету а полако губи и ПЛ од свога ученика колико видим
па док је нафте биће и пара џД
Корумпирана УЕФА и ФИФА једва чекају да неки скоројевић купи клуб да се и они мало опаре