Prijava

smeće od tekme kako god okreneš

haha al je glup ovaj eze ko sve danas nosi desetku majko sveta

Јбг не може свако финале да буде 5 0 вс интер, потопи говна топџијска маму им набуситу, мрш говнари мрзим вас, браво псж!!!

Глупи езе ко курац и овај бразилац са холивуд смајлом дебили црначки хахах

Много бољи псж, заслужена победа

Eze preigračina, sjajno igrao celu sezonu, baš bzvz što je promašio. Ne treba antifudbal da osvoji LŠ nipošto, zajebi ovo što svakih 20 godina dobaciš do finala, i odigraš ovako ružan fudbal. Ni PL nisu trebali da osvoje, da se Siti pojačao na vreme uzeli bi ligu lagano.

Ja gledao samo produžetke jer sam znao unapred da će Arsenal ukenjati fudbal do maksimuma. Jbt predobru ekipu imaš, suvi kvalitet, jako kreativne igrače, i celu sezonu pabirčiš ovako. Jepse.

Svaki ozbiljan trener zna, crnci ne sutiraju odlucujuce penale.

Nikad crnac penal
(Due se ne važi keva belkinja ćale crnac, BAŠ sam iznenađen što baš ta kombinacija ej, što nekad nije keva crnac a ćale belkinja, što vole te polupane zapadnoevropske rospije veliki crni kurac više nego leba da jedu)

samo debele i ruzne, da budemo precizni

>debele i ružne
>porod im postane god tier gigachad atleta u 0.00000000000001% svetske populacije

https://pbs.twimg.com/media/D7x0mamXkAANJvH.jpg

Nije bas tako, uglavnom su u pitanju engleskinje, nesto manje francuskinje, guglaj keve svih ovih meleza iz top timova, sve ono 100 kila plus... jbg sta ce saraga, zasluzuje i ona neke neznosti sto rece neko ovde i nema to veze sa crnim kurcem, ima sa bilo kakvim kurcem i one uzimaju ono sto mogu jbg... mada dosta manje sad to, ekspanzija je bila 90ih i 2000ih

sećam se davno neko pričo kako se neke debele bosanke jebu po njemačkama sa crnjama uz komentar da čamuge vole đembele belkinje bosanke

crnci vole belkinje, sad sto mogu samo debele nema veze, njima je belkinja kao bozanstvo i trpanje iste im je ultimativno dostignuce u zivotu

pa dobro zato se azijatkinje loze na belce el imamo veliki kurac i ne smrdimo lol

sranje sto su gadne jbg

Pa dobro, Švabica Čehinja Šveđanka dobije neumornog pastuva za priplod, on čovek dobije da živi u kući sa krovom koja ima česmu i pored koje prolazi put, win win.

prico neki nas lik kad je isao po nekim azijama kako ga kupale ribe tamo bukv kako su verne kurac palac ko nekad sto se tastu prale noge u lavoru varijanta patrijarhat 100%

sranje sto su gadne jbg

učio sam ingliš ribu jednu Asuku, bukvalno sam zinuo kad sam je prvi put video. Prelepota čoveče. Ali selfistim nula bodova, spanđala se bila sa nekakvim Afrikancem koji ju je maltretirao, i posle cmizdrila mesecima što ju je šutnuo (ne znam ko je luđi u toj priči). Žena na sebi nalazi samo mane jebeno i troši krš love na kozmetičare i sve što je potrebno da jedan ferari od ribe bude u top izdanju, i ono, svejedno, kuka kako je...Nelepa, nedovoljno lepa, prosečna...Prvo sam morao da je ubeđujem da je ne avion već dva aviona bukvalno, posle morao da je tešim pošto je non stop u depri.

Ali koliko oni pate i dive se potajno belcima da je to preslo u opsesiju, bukvalno guglaj hiljadu bogatih crnaca, sportista, cega hoces jedan da li ima da mu zena nije svetlije puti od njega ne verujem... cim uzme lovu ganja belkinju da zeni ili neku svetliju crnkinju... nabili su svojim crnkinjama tolike komplekse, decenijama se po Africi mazu nekim hemijama izbeljivacima, u Nigeriji crklo 130 od trovanja za godinu dana

decenijama se po Africi mazu nekim hemijama izbeljivacima

kao i uvek propaganda

Majkl Džekson sa flekama na koži, izazvane vitiligom, bolešću koju je pevač imao.
Dijagnostikovan mu je 1986. godine i od tada mu je koža sve bila svetlija i svetlija. U to vreme pojavile su se mnoge teorije o njegovoj bolesti, kao na primer da je namerno želeo da promeni boju svoje kože.
Kralj popa je na kraju koristio lekove kako bi ubrzao proces depigmentacije, pošto su fleke postajale sve veće i veće, pa mu je zbog toga celo telo promenilo nijansu. Međutim svi koji su sarađivali sa Majklom izjavili su da je bio ponosan što je tamne puti i uprkos promeni i dalje je sebe smatrao Afroamerikancem.