Prijava

psg osvojio pavle grbović srećan je

Jbt ovaj arteta učio od gladiole a radi ko murinjo

Pa nađi tu neku sredinu onda i dobiješ odličan sistem. Ovako, drugi deo polusezone antifudbal

Zasluženo psž osvojio, uvek za tim koji pokaže dobar fudbal. Pod vengerom trenutni arsenal bi bio taj lvl psž.

A generalno fudbal nisu ubili samo naftaši i gladiola, već u jebenom ''modernom'' fudbalu nema više TANDEM NAPADAČA

Raul- morientes, klajvert- saviola, makaj-tristan, runi-tevez, kol-jork, ševčenko-inzagi, trezege-del piero, toti-batistuta, širer-saton, kvin-filips, viduka-smit, elber-pizaro, kirsten-nojvil i jebemliga ko sve još

А тек што нема финти од крила, најјаче гледам нападе један играч у казненом и овај као центрира, да, даће гол ал јуче

trezege-del piero

Па није трезеге него трезје, ниси слушо барда живу довољно.

Иначе у тим блаженопочившим емисијама КЦН спорт, анђара и жива су спомињали да тамнопути играчи више промашују пенале због њихове потчињене историје па им тај психолошки притисак пада још теже него белцима, погодите које боје су били играчи који су промашили пеналтике.

Мислим споменули су неко истраживање из холандије од пре 40 година, нису они измислили, искрено, нисам истраживао, али има смисла, зна се ко је прави срања углавном свуда, црнци.

Pa nema finte od krila jer su sad to krilni napadači, na desni bok ide sad levak jbg

Jebemihusta

Evo pitaj pikseta kako je jednom prilikom prirodnog levog beka aleksu terzića stavio na desno krilo kao insajd forvarda, evo ja nisam pametan

Не знам нисам из струке иако сам играо менађера, једино хвича хваратшкелија доктор брат грузин може да шева, важно је само да буде црнац, јер има бољу генетику за брзину и снагу, то је то, тое фузбал.

Andjus 2017: ja ako progovorim nikom nece biti dobro, svi znaju da sam ja najobavesteniji covek u Srbiji

udba izudara

Andjus 2026: Timok - Kristal, legendarni derbi Zajecara se jedino moze po velicini meriti sa sudarima Zrenjaninskih velikana Proletera i Radnickog

France won soccer

Wat>?
Е а зато су ставили заштиту на радње јуче прекјуче ови у паризу, саће чамуге и мигранти да их опељеше

nema više TANDEM NAPADAČA

Nema napadača, pet krštenih u svih 5 top liga. Sad sve krila, polušpicevi, lažne desetke i kojekakva druga sprdanja. Nema špiceva, ozbiljnih izvođača slobodnjaka, nešto malo čestitih golmana...Pre 15 godina su golčine iz slobodnjaka bile najnormalnija stvar, u svakoj boljoj ekipi se bar trojica bukvalno tukli ko će štira.

Ено талијани се буне срање им систем, срање им лига, срање им тренери, срање им репка и стварно врте 5-6 тренера у последње време у милану, наполију, роми и интеру значи: алегри, конте, спалети, пиоли..

jebemliga ko sve još

vlahovic mitrovic lol

Влаховић ће постати ко СМС, те барса, те бајерн, те ПСЖ, на крају ће завршити у арабији.

Да и арсенал и то је било.

stae sad sledece ovo epštajnovsko prvenstvo to će tek bude transfer