Liga šampiona!

1. Aj' neko u 50 evra da Stojkovic ima nizi IQ od broja na dresu.

2. Ima Boga!!!

Što ovo? Čemu ovo? Pa ne moraš navijati za njih, ali ne moraš ih hejtovati kad igraju za Evropu. Meni stvarno jebeno nije jasno kako su ispali u Beogradu?! EEEEEEEEEEEEEEJ, pred svojim navijačima. Pa to je sramota. Da su ispali u plej ofu ne bi im niko ništa prigovorio, ali ovako, od Genka, koji je isto igrao očajno. nemam riječi. Krivo mi je.

3. Što ovo? Čemu ovo? Pa ne moraš navijati za njih, ali ne moraš ih hejtovati kad igraju za Evropu. Meni stvarno jebeno nije jasno kako su ispali u Beogradu?! EEEEEEEEEEEEEEJ, pred svojim navijačima. Pa to je sramota. Da su ispali u plej ofu ne bi im niko ništa prigovorio, ali ovako, od Genka, koji je isto igrao očajno. nemam riječi. Krivo mi je.

Sta reci kad im najzapazeniji igrac na utakmici promasuje loptu. Krivo je i meni, zar bas da ih izbace belgijski smradovi....

4. Који кримос гура Станоју пиштољ у уста и прети му запленом колена да би Шћеповић играо, питање је сад.

Стојковићева фаца после оног индиректа - непроцењиво.

Безвезе ситуација, не волим Партизан никако, али не да су глупо испали него јебали су му кеву.

5. Daj Mlato, lik je zakacio loptu najduzom dlakom na ruci..

To се и ја слажем, али лик се не види целу утакмицу. 90% напада по левој страни, Волков црко шпартајући тамо-вамо, а овај као нека пичка на десној страни. И оно кад се убаци не зна да центрира. Боље мали Аксентијевић да је играо, бар би се борио.

6. A Scepovic je satro borbeno igrao...hahaha

7. Dzankee

A Scepovic je satro borbeno igrao...hahaha

Kako sam se nasmejao kad vid'o da je lik 'ladno reko da ce morati on da resi mec ako ne igra Diara. Vala resio ga je, svaka mu cast.
    EDIT: valjda Diara.

8. Безвезе ситуација, не волим Партизан никако, али не да су безвезе испали него јебали су му кеву.

Takođe. Šćepovićinjo, moćni dribler, zna li neko koliko je lopti propustio kroz noge? I samo bih voleo da znam koji je kurac zamenio Tomića, kad su mu on i Volkov najbolje odigrali?

9. Dzoni, al si obavesten...pa Tomic trazio izmenu, povredjen je bijo..

10. Scepinho mu je jebo kevu...ja bih dao bar 1 gol od onoga sto je lik propustio...da bar sutne na gol, al ne....

11. За Шћеповића се зна да је пањина одавно. Више се и не нервирам кад видим како он игра. Чак ми постаје и занимљиво.

12. Nisam gledao utakmicu, ali čini mi se da vas je pokrao sudija. Jer ono nije bilo za penal. Nije dečko hteo namerno da je udari rukom. Ali postavio je tako ruku, u čudan položaj, da mi se na prvi mah učinilo da je hteo.
    A za onaj Stojkovićev potez nemam reči.

13. Sta je uradio Stojkovic? Nisam gledao utakmicu.

14. Stojkovic kod indirekta napravio potez kao plivac

15. vidim galame navijači partizana, kao oštećeni ste ?

16. unnamed89

Sta je uradio Stojkovic? Nisam gledao utakmicu.

Uvatio loptu u ruke nakon sto mu je neko dodao nogom.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.